Διπλή πανελληνιονίκης η Δήμητρα Kρουστάλλη και τρίτη πανελλήνια θέση για τον Γιώργο Τσιώλη

Κοινοποίηση στα Social Media

Στις 14 -15 Μαρτίου 2015   διεξήχθη  στον Πύργο Ηλίας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντιπτέρισης  ( Badminton ) για τις ηλικιακές κατηγορίες κάτω των 15 ετών (U-15)  και κάτω των 19 ετών (U-19) . O Φ.Ε.Ο.Θήβας   συμμετείχε με τέσσερις αθλητές του και δύο αθλήτριες του που είχαν  προκριθεί  από τα περιφερειακά  πρωταθλήματα . Στην κατηγορία U-15 συμμετείχαν οι :Κρουστάλη Δήμητρα η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο διπλό κορασίδων με συμπαίκτρια την αθλήτρια της Αναγέννησης Μπάρτζου Ελίνα και την δεύτερη θέση στο απλό κορασίδων σε έναν συναρπαστικό τελικό 20-22 το πρώτο σετ και 19-21 το δευτερο  με αντίπαλο την Σωτηρίου Ματίνα από τις Σέρρες .

Τσιώλης Γιώργος που αν και ήταν από τους μικρούς στην κατηγορία του κατέκτησε την Τρίτη θέση στο διπλό παίδων με συμπαίκτη τον Καλαιτζόγλου Νικόλαο του Α.Σ. Δούκα  και την 5η θέση στο απλό παίδων .

Βενιζέλος Παναγιώτης ο οποίος αποκλείστηκε από τον Κτενά Γιώργο που κατέλαβε την 2η θέση . Στο μικτό διπλό παίζοντας με την Μαχαίρα Παναγιώτα αποκλείστηκαν μη καταφέρνοντας  να περάσουν στην οκτάδα.

Στην κατηγορία  U-19 συμμετείχαν οι : Γαλανόπουλος Σπύρος ο οποίος αποκλείστηκε από την δεκαεξάδα στο απλό νέων Ανδρών από τον αθλητή του Ρούπελ Σιδηροκάστρου   Παρίση Β. ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση  και στο διπλό με συμπαίκτη τον Παλαμίδα Χ. δεν κατάφεραν να περάσουν την οκτάδα .

Μπουλίος  Μιχαήλ Μάριος ο οποίος έπαιξε στην  μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που ανήκει και κατάφερε να κατακτήσει την Πέμπτη θέση στο απλό χάνοντας το μετάλλιο από τον  πρωταθλητή Ελλάδας  Κουβεριανό Λ. και στο μικτό διπλό με συμπαίκτρια την Βόγκλη Βασιλική  αθλήτρια επίσης μικρότερης κατηγορίας έμειναν στην ένατη θέση αφού αποκλείστηκαν από τους αθλητές της Θέρμης Θεσσαλονίκης Ρούγκλιο θ.και  Ρούγκλιου Μ. οι οποίοι κατέλαβαν την 3η θέση . Επίσης η Βόγκλη Βασιλική στο απλό νέων γυναικών κατέλαβε την 9η θέση .

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες του Φ.Ε.Ο.Θ. καθώς και στους προπονητές τους : Ζαχόπουλο Μπάμπη και Μπουλίο Αρη .

 

ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ