5 συλλήψεις για κλοπές σε Σχηματάρι και Αλαλκομενέ

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνελήφθησαν, χθες (08-03-2015) το απόγευμα στις Αλαλκομενές Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 33, 29 και 28 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών, εντόπισαν και προσήγαγαν τους τρεις κατηγορούμενους, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 07-03-2015 έως και πρωινές ώρες της 08-03-2015, δρώντας από κοινού, διέπραξαν στην ανωτέρω περιοχή:

Κλοπή – διάρρηξη σε οικία 66χρονου ημεδαπού, από την οποία αφαίρεσαν ένα αλυσοπρίονο, αξίας (120) ευρώ.
Κλοπή – διάρρηξη σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 47χρονου ημεδαπού, από το οποίο αφαίρεσαν δύο συλλογές εργαλείων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία οι δράστες χρησιμοποίησαν για την διάπραξη των κλοπών.

Την έρευνα και τo προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Συνελήφθησαν, προχθές (07-03-2015) το απόγευμα στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 20 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών περιπολιών και ελέγχων με σκοπό την πρόληψη και καταστολή διάπραξης κλοπών, εντόπισαν τους ανωτέρω να έχουν φορτώσει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 35χρονου, τέσσερα (4) κλιματιστικά, ένα dvd player και δύο (2) συσκευές θέρμανσης (ηλεκτρικές σόμπες).

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες, νωρίτερα προχθές το απόγευμα, αφαίρεσαν τις ανωτέρω ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, από τρεις οικίες στην ανωτέρω περιοχή.

Η συνολική χρηματική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων και των φθορών που προκλήθηκαν στις προαναφερόμενες οικίες, υπερβαίνει τις (5.000) ευρώ.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, όπως επίσης και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 35χρονου.

Την έρευνα και τo προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.