“Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος”

Κοινοποίηση στα Social Media

Για την κάλυψη των εφημεριών ολόκληρου του μήνα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς πρέπει να στελεχωθεί:

Με δύο (2) παθολόγους, δύο (2) καρδιολόγους, έναν (1) αναισθησιολόγο, έναν (1)  αιματολόγο, δύο (2) γυναικολόγους, δύο (2) ορθοπεδικούς και έναν (1) μικροβιολόγο ενώ απαιτείται ένας (1) φαρμακοποιός και ένας (1) βοηθός φαρμακείου,  δύο (2) νεφρολόγοι και  ένας (1) νευρολόγος.
Δεν μιλάμε φυσικά για χρήματα ώστε να καλυφθούν νυχτερινά και αργίες.

Το Νοσοκομείο της Θήβας θέλει :
Δύο (2) παθολόγους, δύο (2) χειρούργους, έναν (1) καρδιολόγο, δύο (2) ορθοπεδικούς, έναν (1) ακτινολόγο, έναν (1) οφθαλμίατρο, έναν (1) αναισθησιολόγο και έναν (1) παιδίατρο.

Αλλά,

διαβάσαμε σε φιλικό μας blog ότι ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Ανδρέας Ξάνθος δεσμεύτηκε για προσλήψεις προσωπικού άμεσα στα δύο νοσοκομεία, με στόχο να βελτιωθεί έστω και λίγο η κατάσταση των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν οτι οι προσλήψεις που επίκεινται άμεσα, είναι ενός (1) παθολόγου στη Λιβαδειά κι ενός (1) χειρούργου στη Θήβα.

Πέραν αυτών, τίποτα, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της παράτασης χρόνου που έχει ζητήσει η κυβέρνηση από τους εταίρους για την υπογραφεί της νέας συμφωνίας αν και εφόσον φυσικά όλα πάνε καλά στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης που είναι σε εξέλιξη, κάτι που το ευχόμαστε όλοι.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι φορείς της Βοιωτίας, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό. Ο κος Ξάνθος, και προς τιμήν του, ήταν σοβαρός, ανθρώπινος, με ευαισθησίες και απόλυτα ενημερωμένος για τα προβλήματα των νοσοκομείων της Βοιωτίας,

αλλά…

 

φωτό από: http://orchomenos-press.blogspot.gr/