Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Λεβαδέων

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης ξεκινά την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις τοπικής  εμβέλειας μέσω του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ξεκίνησε την Δευτέρα 16 και λήγει την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου2015 και όπως έκανε γνωστό η αρμόδια Αντιδήμαρχος Γιάννα Νταντούμη θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κ.Δ.Β.Μ. θα υλοποιηθούν δωρεάν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι ενήλικοι κάτοικοι του Δήμου Λεβαδέων, κάθε εθνικής προέλευσης ηλικίας και μόρφωσης.

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.

Μεταξύ των τμημάτων που  μπορούν να δημιουργηθούν είναι Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών          ,Υγεία και εναλλακτικές θεραπείες, Νέες εναλλακτικές καλλιέργειες, Οικιακή μελισσοκομία, Αρχιτεκτονική κήπων,Κανόνες οικονομικής διαχείρισης αγροτικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, Ανακύκλωση και κομποστοποίηση, Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος, Κοπτική ραπτική, Εκμάθηση γραφής BRAILLE σε άτομα με προβλήματα όρασης, Θεατρολογία και αρκετά άλλα.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτούντα η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης (διατίθεται στο Κ.Δ.Β.Μ. και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.livadia.gr), Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Παιδείας, Διά βίου Μάθησης και Πολιτισμού Δήμου Λεβαδέων στα τηλέφωνα 2261352201-2, email: kdvm903@gmail.com και facebook: Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Λιβαδειάς.