Συνελήφθη 47χρονος στη Θήβα, κατηγορούμενος για κλοπή και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο δράστης διέρρηξε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θηβών και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το  radio cd, τον πλοηγό – gps και ένα κινητό τηλέφωνο 

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ανωτέρω προϊόντα κλοπής, καθώς και λαθραία πακέτα τσιγάρων

 
Συνελήφθη, χθες (23-02-2015) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, 47χρονος υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, προχθές (22-02-2015) πρώτες πρωινές ώρες, ο 47χρονος διέρρηξε Δ.Χ. λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θηβών και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το  radio cd, τον πλοηγό – gps και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, αστυνομικοί του οποίου, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τον 47χρονο και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • τα ανωτέρω προϊόντα κλοπής, τα οποία αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, καθώς και
  • (62) λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.