Ενημέρωση για τη λειτουργία της Σχολικής Βιβλιοθήκης στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών μας,

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε για τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης του σχολείου μας και να σας ζητήσουμε τη βοήθειά σας για την ανανέωση και τον εμπλουτισμό των βιβλίων της!

Η Βιβλιοθήκη στεγάζεται στο ισόγειο του σχολείου και ανοίγει κάθε Τετάρτη στο δεύτερο διάλειμμα, ώστε τα παιδιά να δανείζονται ή να επιστρέφουν βιβλία. Από τα μέσα Οκτωβρίου, που λειτουργεί με το συγκεκριμένο ωράριο, 53 μαθητές έχουν δανειστεί περίπου 103 τίτλους βιβλίων! Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι τα παιδιά μας έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια με πολλαπλά οφέλη για τα ίδια!

Το Σεπτέμβρη η Βιβλιοθήκη αριθμούσε 270 βιβλία διαφόρων θεμάτων, ενώ τώρα μετά από διάφορες δωρεές έχει φτάσει τους 376 τίτλους. Αν και αυξήθηκε ο αριθμός των διαθέσιμων βιβλίων, εμείς δεν επαναπαυόμαστε μια και ο στόχος μας είναι να φτάσουμε φέτος τα 450!

Αν έχετε στο σπίτι βιβλία που δεν τα χρειάζεστε και είναι σε καλή κατάσταση, φέρτε τα στο σχολείο, ώστε να «πιάσουμε» το στόχο μας! Αν πάλι γνωρίζετε άτομα που έχουν βιβλία και δεν τα χρειάζονται, ενημερώστε τους για την προσπάθειά μας! Η βοήθειά σας είναι πολύτιμή!

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου