Η Ελένη Σύρου νέα πρόεδρος του Δ.Σ. Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας

Κοινοποίηση στα Social Media

dimosdistomoyΗ Λένα Σύρου αναδείχθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας στις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή.

Αντιπρόεδρος εξελέγη η Γιώτα Κοτρογιάννου-Φουντά (από την μείζονα αντιπολίτευση) και Γραμματέας του Δ.Σ. ο Γιώργος Μπεζεντές, της συμπολίτευσης.

Για την Οικονομική Επιτροπή Τακτικά Μέλη από την πλειοψηφία εξελέγησαν οι: Χαρίκλεια (Λιλίκα) Τρομπούκη – Βαρσάμη, Στέφανος Παπαϊωάννου, Γιώργος Μπεζεντές, Γιούλα Λουκά-Μπελίτσα και από την αντιπολίτευση οι: Γιάννης Πάστρας και Νικόλαος Βαλαούρας.

Αναπληρωματικά Μέλη από την συμπολίτευση εξελέγησαν οι: Νίκος Μπούρας (Λύρας), Χαράλαμπος Ληξουριώτης (του Φωτίου), Βασιλική (Βάνα) Ζώη-Φανουράκη και από την αντιπολίτευση οι: Γιάννης Γαμβρίλης και Νίκος Δημάκας.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την συμπολίτευση Τακτικά Μέλη εξελέγησαν οι:  Νίκος Μπούρας (Λύρας), Γιάννης Ανδρίτσος, Χαράλαμπος Ληξουριώτης (του Φωτίου), Δημήτρης Τσαφώνιας και από την αντιπολίτευση οι: Γιώργος Σαμουήλ και Ευαγγελία Γρανιτσιώτη.

Αναπληρωματικά Μέλη, από την συμπολίτευση εξελέγησαν οι: Χαρίκλεια (Λιλίκα) Τρομπούκη-Βαρσάμη, Χαράλαμπος Ληξουριώτης του Ιωάννη, Στέφανος Παπαϊωάννου και από την αντιπολίτευση οι: Λεωνίδας Πράγιας και Παναγιώτης Παπαστάθης.