Ή τώρα ή ποτέ

Κοινοποίηση στα Social Media

Παρακολουθούμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις προσπάθειες τις νέας κυβέρνησης στην Ε.Ε. να υλοποιήσει το πρόγραμμά της.
Να επιδιώξει ένα νέο πρόγραμμα γέφυρα όπως το λέει και για το οποίο ψηφίστηκε, μία νέα συμφωνία επωφελή για την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Δυστυχώς για το παρελθόν αλλά έστω και αργά (παρά ποτέ), αντιλαμβανόμαστε πλέον ότι τώρα γίνονται διαπραγματεύσεις και κοινωνοί είμαστε όλοι οι έλληνες.
Ουδέποτε οι πολίτες αυτής της χώρας, είχαν νιώσει ξανά την ανακούφιση ενός ΟΧΙ στους ευρω-πολιτικάντηδες προσκυνημένους στα κελεύσματα της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης. Έστω κι αν η ικανοποίηση δεν «κρατήσει».
Μπροστά στα «παζάρια» για την αναζήτηση μιας άλλης πολιτικής, στην Ευρώπη των Εθνών και των αξιών, αυτονόητης για τους λαούς και καταστροφικής για τις τράπεζες που «κατέκτησαν» κυβερνήσεις, γκρέμισαν σύνορα και κυριαρχούν σε λαούς που εξαϋλώνουν μέσα από την παραγωγή της υπεραξίας, διαβάσαμε σε δημοσιεύματα,
πως η Καγκελάριος  δήλωσε- μέσω της εκπροσώπου της- ότι η Τρόικα δεν πρόκειται να καταργηθεί και ο κος Σόιμπλέ πρόσθεσε πως το Βερολίνο δεν θα αποδεχθεί καμία μονόπλευρη αλλαγή στο σχήμα διάσωσης της Ελλάδας.
Η Ελλάδα και ο λαός της ποτέ δεν ρωτήθηκαν για το πρόγραμμα διάσωσης.
Ποτέ δεν ρωτήθηκαν για το μηχανισμό στήριξης και το ύψος των δανείων που δόθηκαν στη χώρα, καθώς ο ΓΑΠ ψηφίστηκε για το «λεφτά υπάρχουν».
Ποτέ δεν ρωτήθηκαν για τα μνημόνια.
Ποτέ δεν ρωτήθηκαν για τη «συνταγή» και το μείγμα πολιτικής που προκρίθηκε και ακολουθήθηκε έστω κι αν όλοι συνομολογούν ότι είναι λανθασμένη.
Ποτέ δεν αντιλήφθηκαν και ένιωσαν στο πετσί τους επαναδιαπραγμάτευση αυτής της λανθασμένης πολιτικής.
Ρωτήθηκε όμως σε αυτές τις εκλογές αν επιθυμεί αυτή τη λανθασμένη πολιτική που τσακίζει τους λαούς της Ευρώπης ή την εφαρμογή μιας άλλης, επωφελούς για όλους τους Ευρωπαίους και όχι για τις ελεγχόμενες κυβερνήσεις.
Για τους ελεγχόμενους σας παραθέτουμε την παρακάτω γνωστή σε όλους πια φωτογραφία.

trapezes