Στο πλευρό του λαού δηλώνουν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Βοιωτία

Κοινοποίηση στα Social Media

Όλους όσοι στήριξαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και τους ψήφισαν χαιρετίζουν με ανακοίνωσή τους ο Γ.Γ. της Κ.ε. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας και οι υποψήφιοι βουλευτές στο ψηφοδέλτιο της Βοιωτίας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου Γιώργος  Καβάλος, Νώντας  κοτσικωνας, Σταυρούλα  Τζάνου και Αντώνης Τουλουμάκος.

“Χαιρετίζουμε όλους και όλες εσάς που στηρίξατε και ψηφίσατε το ψηφοδέλτιό μας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ενίσχυση της εκλογικής δύναμης  και πολιτικής επιρροής του ΚΚΕ και στην ανάδειξή του σε 3η δύναμη στη Βοιωτία”, τονίζουν και προσθέτουν: “Χαιρετίζουμε τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος και ιδιαίτερα εσάς που για πρώτη φορά εμπιστευθήκατε την ψήφο σας στο ΚΚΕ και σε καθέναν από εμάς χωριστά ως υποψήφιους, εκτιμώντας τη συνέπεια και την ανιδιοτέλειά μας, ακόμα και αν δεν συμφωνείτε σε όλα με το ΚΚΕ”.

Παράλληλα δεσμεύονται να ανταποκριθούν στις αυξημένες προσδοκίες του λαού, και “στις απαιτήσεις όλων των λαϊκών νοικοκυριών, που ακόμα και αν δεν μας ψήφισαν για διάφορους λόγους, προσδοκούν πάντα από το ΚΚΕ να βρίσκεται στο πλευρό τους και στην οργάνωση του κινήματος”.

Καταλήγοντας υπογραμμίζουν: “Είμαστε βέβαιοι ότι θα συναντιόμαστε στους καθημερινούς αγώνες, που μην αμφιβάλλετε ότι θα ενταθούν, υπό το βάρος της αντιλαϊκής πολιτικής που θα συνεχίζει να εφαρμόζεται”.