Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των εκλογών οι ΑΝΕΛ στη Βοιωτία

Κοινοποίηση στα Social Media

Την ικανοποίηση τους για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Λιβαδειάς και παράλληλα συγχαίρει τους 5 υποψήφιους βουλευτές της Βοιωτίας.

Σε ανακοίνωση που υπογράφουν ο Γιάννης Ιωάννου, ο Άρης Άννης, ο Ανδρέας Χαιρόπουλος, ο Βασίλης Μακρής και ο Χρήστος Χάνιος οι ΑΝΕΛ επισημαίνουν: “Οι αγώνες μας για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη ,η αταλάντευτη προσήλωσή μας στις αντιμνημονιακές θέσεις μας, δικαιώνονται. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, κόντρα στο πολιτικοεκδοτικό κατεστημένο της ενημέρωσης, κόντρα στις κατευθυνόμενες και υποβολιμιαίες δημοσκοπήσεις, όχι μόνο μπαίνουν στην βουλή αλλά έγιναν και το αναγκαίο καλό για τον σχηματισμό αμιγώς αντιμνημονιακής κυβέρνησης”.

Επίσης η Σ.Ε. ευχαριστεί τους “πέντε άξιους υποψηφίους των ΑΝ.ΕΛ. της Βοιωτίας, Αποστόλη Δελαβέκουρα, Ευρυδίκη Κουρνέτα, Κατερίνα Παπαβασιλείου, Βασίλη Παπαδάκη και Γιώργο Χρυσικό οι οποίοι όργωσαν όλο τον νομό , ανιδιοτελώς και ιδίοις εξόδοις, καταθέτοντας και την ψυχή τους, στον αγώνα για την μεταφορά του λόγου και των ιδεών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στους συμπατριώτες μας ψηφοφόρους”.

Καταλήγοντας η Σ.Ε. ΑΝΕΛ Λιβαδειάς ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που εμπιστεύτηκαν το Κίνημά τους και το τίμησαν με την ψήφο τους, ενώ εύχονται στο πρόεδρο τους Πάνο Καμμένο και στους 12 εκλεγέντες βουλευτές “να έχουν δύναμη και αντοχή, στον αγώνα τους για πραγματικά ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα”.