Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους Βουλευτές Βοιωτίας από τον Δήμαρχο Ορχομενού

Κοινοποίηση στα Social Media

Με την ολοκλήρωση των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 και την ανάδειξη μιας νέας κυβέρνησης, είμαστε αισιόδοξοι πως η νωπή λαϊκή εντολή και τα πολιτικά συμπεράσματα από τις επιλογές των Ελλήνων, θα αποτελέσουν τον καταλληλότερο καθοδηγητή των αποφάσεων του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, θέλω να συγχαρώ τον Βουλευτή Βοιωτίας κ. Γιάννη Σταθά για την πανηγυρική επανεκλογή του. Του εύχομαι υγεία και δικαίωση της εμπιστοσύνης των Βοιωτών στο πρόσωπό του. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας στην ίδια κατεύθυνση, που δεν είναι άλλη από την καλυτέρευση της κοινωνίας μας.

Επιπλέον, θέλω να συγχαρώ για την εκλογή του, τον νέο Βουλευτή και τέως Δήμαρχο Θηβαίων κ. Θανάση Σκούμα,  ο οποίος και μέσα από το νέο του ρόλο είμαι βέβαιος πως θα συνεργαστεί στενά και παραγωγικά  με την τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε με επιτυχία. 

Καλή δύναμη και στους δυο σας και καλό έργο.

Λουκάς Υπερήφανος

Δήμαρχος Ορχομενού

Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Στερεάς Ελλάδας

 

 

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Βουλευτή Βοιωτίας κ. Ευ. Μπασιάκο από τον Δήμαρχο Ορχομενού

Χαιρετίζω την επανεκλογή του κ. Ευάγγελου Μπασιάκου στο κοινοβούλιο.

Προσωπικά στον συγχαίρω για την νίκη του καθώς και για την αδιάκοπη παρουσία του στην πολιτική μας ζωή.

Είμαι βέβαιος πως η αγαστή συνεργασία μας, θα συνεχιστεί, όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια και πως θα πασχίζει πάντοτε για τα συμφέροντα της τοπικής μας κοινωνίας και του αγροτικού κόσμου ιδιαίτερα.

Καλή δύναμη και καλό έργο.

Λουκάς Υπερήφανος

Δήμαρχος Ορχομενού

Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Στερεάς Ελλάδας