Ποιοί έμμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του Ν. Ανδρουλάκη στη Λιβαδειά;

Κοινοποίηση στα Social Media

Ικανοποιημένοι παρουσιάζονται από την εμφάνιση στη Λιβαδειά του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και Ευρωβουλευτή της Ελιάς, Νίκου Ανδρουλάκη οι υποστηρικτές του… Γιώργου Παπανδρέου και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Θεωρούν οτι δεν κατάφερε να πείσει, να συσπειρώσει και έτσι χωρίς να το θέλει, έμμεσα έδωσε ώθηση στο Κίνημα.

Και εδώ που τα λέμε δεν έχουν και άδικο. Ο κ. Ανδρουλάκης στράφηκε κατά του… Σαμαρά που μέχρι πριν λίγες ημέρες τα κόμματά τους συγκυβερνούσαν.

Ο Ευρωβουλευτής μίλησε για πρωτογενές πλεόνασμα και δικαίωση του ελληνικού λαού, όταν τα παιδιά αυτού του λαού, που ζει στο σκοτάδι γιατί του έκοψαν το ρεύμα και που καίει σκουπίδια για να ζεσταθεί, λιποθυμάνε στα σχολειά από την πείνα.

Ωστόσο το μεγάλο ολίσθημα του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν οτι υποτίμησε τον ελληνικό λαό.  «Την δευτέρα το πρωί θα πέσουν οι μάσκες των δημαγωγών αυτών πού έχουν πείσει τον ελληνικό λαό σε έναν μεγάλο βαθμό οτι υπάρχει εύκολος δρόμος», είπε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή ο ελληνικός λαός δεν καταλαβαίνει και τον πείθει ο κάθε δημαγωγός. Τι είναι ο ελληνικός λαός, ηλίθιος είναι και δεν καταλαβαίνει; Μάλλον το μήνυμα από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση δεν παρελήφθη από το ΠΑΣΟΚ…

Να σημειωθεί τέλος οτι στην εκδήλωση ήταν αρκετά παλιά στελέχη μεταξύ των οποίων στην πρώτη γραμμή των καθισμάτων ο πρώην Βουλευτής και πρώην υφυπουργός από τη Θήβα Γιώργος Κατσιμπάρδης νυν προέδρος της Μη Κερδοσκοπικής  “Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά” , του οποίου η κόρη Νάγια Κατσιμπάρδη συμμετέχει στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ αν και ορισμένοι την ήθελαν στο ψηφοδέλτιο της Βοιωτίας που συμμετέχουν μόνο τρείς υποψήφιοι αντί για 5.