Την ψήφο των Βοιωτών ζήτησε από την Λιβαδειά για το ΠΑΣΟΚ ο Ευρωβουλευτής και Γραμματέας του κόμματος Ν. Ανδρουλάκης

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε μέλη και σε λιγοστούς φίλους του ΠΑΣΟΚ στη Λιβαδειά μίλησε ο Γραμματέας του κόμματος και Ευρωβουλευτής με την Ελιά Νίκος Ανδρουλάκης ενώ παράλληλα στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο στην Κρύα με τη συμμετοχή της υποψήφιας στο Επικρατείας Νάγιας Κατσιμπάρδη (κόρη του πρώην βουλευτή Γιώργου Κατσιμπάρδη) έγινε και η παρουσίαση των υποψήφιων Βουλευτών του κόμματος στη Βοιωτία που είναι ο Δημήτρης Αγγέλου, ο Γιάννης Γκίνης και η Σοφία Μωραΐτη. Παραβρέθηκαν επίσης οι πρώην βουλευτές Βάσω Τσόνογλου και Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο πρώην δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής και η πρώην υποψήφια Ευρωβουλευτής Μαργαρίτα Αργυράκου.

pasok4

Ο κ. Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του υπεραμύνθηκε της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, έδωσε έμφαση στο πρωτογενές πλεόνασμα ενώ έστρεψε τα βέλη τόσο κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του.

“Εμείς συνεχίζουμε τον συνεπή μας αγώνα, έναν αγώνα που θέλουμε να δικαιωθεί από τον ελληνικό λαό. Δεν είπαμε μεγάλα λόγια και δεν τάξαμε”, είπε μεταξύ άλλων ο Ν. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: “Την δευτέρα το πρωί θα πέσουν οι μάσκες των δημαγωγών αυτών πού έχουν πείσει τον ελληνικό λαό σε έναν μεγάλο βαθμό οτι υπάρχει εύκολος δρόμος”.

Για την επόμενη μέρα υποστήριξε οτι “η χώρα πρέπει να έχει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, να διαπραγματευτεί το ζήτημα του χρέους, σύμφωνα με το πρωτογενές πλεόνασμα που είναι η μεγάλη δικαίωση του ελληνικού λαού, των κόπων και των θυσιών χωρίς όμως να παίξουμε με τους κόπους και τις θυσίες”.

Επεσήμανε δε οτι η επόμενη μέρα “πρέπει να είναι μια μέρα όπου όλοι θα καταλάβουμε τη αξία της εθνικής προσπάθειας και όχι των μικροκομματικών παιχνιδιών”.

Αναφερόμενος στην σημασία των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου υπογράμμισε: “Την Κυριακή ο λαός ψηφίζει για όλα, ψηφίζει για κυβέρνηση, για οικονομική πολιτική και για εξωτερική πολιτική. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με αυτό, να ψηφίσει ο ελληνικός λαός για να αλλάξει ο κ. Σαμαράς που επί δύο χρόνια έλεγε οτι λέει σήμερα ο κ. Τσίπρας και μετά από λίγο καιρό να έρθει ο κ. Τσίπρας να πει δημοψήφισμα για να στείλει τις δικές του ευθύνες ξανά στον Ελληνικό λαό”.

Καταλήγοντας υπογράμμισε: “Την Κυριακή αποφασίζουμε για όλα, ας το πάρουν χαμπάρι, εμείς θέλουμε να τιμηθεί η συνεπής μας στάση, οι λογικές μας προτάσεις σε σχέση με το χρέος και τα δημοσιονομικά της χώρας και βέβαια πιστεύουμε οτι όλοι πρέπει να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να ψηφίσει προγράμματα και όχι κορώνες”.

pasok2

pasok3