Τις θέσεις της παρουσίασε στη Λιβαδειά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ

Κοινοποίηση στα Social Media

Το πολιτικό πλαίσιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Μ.ΑΡ.Σ. παρουσίασαν το Σάββατο στη Λιβαδειά το μέλος του ΠΣΟ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και υπ. Βουλευτής Β΄ Αθήνας Χρίστος Τουλιάτος, και το μέλος της ΚΣΕ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και υπ. Βουλευτής Β’ Αθήνας Γιάννης Μπαλάσης.

Οι ομιλητές υπογράμμισαν πως σε αυτές τις εκλογές κρίνεται “αν θα συνεχιστεί η χωρίς έλεος επίθεση στις ζωές μας ή θα ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή της”.

Όπως είπαν “είναι σημαντικό, σε αυτές τις εκλογές να καταδικαστούν τόσο αυτοί που μας οδήγησαν σε αυτή τη κατάσταση, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλοι αυτοί που εμφανίζονται πρόθυμοι συνεταίροι ενίσχυσης και συνέχισης αυτής της αντιδραστικής πολιτικής (Ποτάμι, ΚΙΔΗΣΟ κτλ.) όσο και η συντριβή της νεοναζιστικής, ρατσιστικής και βαθιά συστημικής Χρυσής Αυγής”.

Τόνισαν δε ότι “για να σπάσει το πλαίσιο της στυγνής εκμετάλλευσης, της βίαιης κατάργησης των εργατικών κατακτήσεων, των νέων μνημονίων, των εκβιασμών της Ε.Ε. και των τραπεζών, της επιτροπείας, της κρατικής βίας χρειάζεται μια Αριστερά που δεν διαπραγματεύεται, δε συμβιβάζεται αλλά συγκρούεται και ανατρέπει” και για την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Μ.ΑΡ.Σ. υπάρχει άλλος δρόμος, “ο δρόμος της αντικαπιταλιστικής ανατροπής, της ρήξης και αποδέσμευσης από την ευρωζώνη και την Ε.Ε., το ΔΝΤ και τον ιμπεριαλισμό, της διαγραφής του χρέους, των μνημονίων και όλων των εφαρμοστικών μνημονιακών νόμων, των εθνικοποιήσεων των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο, της βελτίωσης της θέσης της εργαζόμενης πλειοψηφίας”.

Τέλος υπογράμμισαν πως “μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε” και κατέληξαν: “Η ψήφος στην πολιτική συνεργασία ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Μ.ΑΡ.Σ. αποτελεί χρήσιμη ψήφο, γυρνώντας την πλάτη σε εκβιαστικά δικομματικά διλλήματα περί χαμένης ψήφου, αποτελεί ψήφο ενίσχυσης μιας Αριστεράς που θέλει να συμβάλλει στο μεγάλο κίνημα ανατροπής, που θέλει να παλέψει και να ανοίξει δρόμους για μια άλλη κοινωνία χωρίς καταπίεση και εκμετάλλευση”.

ant2