Συνελήφθησαν 10 άτομα στη Λιβαδειά για poker

Κοινοποίηση στα Social Media

Μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, σε ημιυπόγειο χώρο πολυκατοικίας σε περιοχή της Λιβαδειάς, στην οποία μαζεύονταν ντόπιοι αλλά και αλλοδαποί και έπαιζαν poker εντόπισαν χθες αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Με την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθησαν συνολικά δέκα άτομα και συγκεκριμένα ένας 48χρονος ημεδαπός, ως ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αίθουσας και διοργανωτής του παράνομου τυχερού παιχνιδιού, καθώς και εννέα παίκτες. Από αυτούς, οι έξι ημεδαποί, ηλικίας 60, 47, 43, 36, 28 και 23 ετών και οι άλλοι τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 46, 31 και 24 ετών. Όλοι κατηγορούνται για παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Πιό συγεκριμένα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα στον συγκεκριμένο χώρο όπου το παιχνίδι είχε… φουντώσει όπως και τα στοιχήματα φυσικά με απόδοση κερδών στους παίκτες αλλά και στο διοργανωτή.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Δώδεκα τράπουλες, περισσότερες από 3.000 μάρκες, διαφόρων χρωμάτων και αγνώστων χρηματικών αντικρισμάτων, το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ, δύο μεταλλικές βαλίτσες, δύο μαύρα κουτιά, δώδεκα 12 πλαστικές θήκες (stand), επτά ζάρια και 36 πλαστικές κάρτες, διαφόρων χρωμάτων και αγνώστων χρηματικών αντικρισμάτων.

Επιπλέον, από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας.

pok1