Με επιτυχία η εκδήλωση του Εμπορικού συλλόγου Λιβαδειάς (video – Φωτο)

Κοινοποίηση στα Social Media

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς που μετρά 115 χρόνια λειτουργίας, στο κατάμεστο από κόσμο Rodon Palace όπου οι Διονυσίου, Μπιθικώτσης και Πάριος ερμήνευσαν “Τα τραγούδια του πατέρα μου” και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού που διασκέδασε μέχρι το πρωί.

“Η χρονιά που πέρασε ήταν κατά γενική ομολογία μια χρονιά με μεγάλη οικονομική και κοινωνική αστάθεια. Το εμπόριο και ο επιχειρηματικός κόσμος στο σύνολό του ταλαιπωρήθηκε ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κοινωνική ομάδα. Τα καθημερινά προβλήματα του μικρομεσαίου εμπόρου και επαγγελματία ήταν αυτά που απασχολούσαν συχνά τα ΜΜΕ και τις στήλες των εφημερίδων. Πλήθος συναδέλφων που η επιχειρηματική τους πορεία δεν είχε κανένα μελανό σημείο, βρέθηκαν να αποχωρούν από το χώρο στιγματισμένοι με τον τίτλο του κακοπληρωτή και κατά κάποιο τρόπο αποτυχημένου”, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ε.Σ. Θανάσης Καλογρηάς.

Παράλληλα χαρακτήρισε την συγκεκριμένη εκδήλωση “γιορτή για το Λιβαδείτικο εμπόριο” και μετέφερε τις ελπίδες του ιδίου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου “για ένα καλύτερο αύριο στο τοπικό επιχειρείν”.

Με το σύνθημα “ζούμε – ψωνίζουμε και διασκεδάζουμε στον τόπο μας” υπογράμμισε πως “όλοι μαζί αλληλέγγυοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, τα προβλήματα και οι ανησυχίες είναι κοινά για όλους, το ίδιο και οι επιδιώξεις μας”.

Ο κ. Καληογρηάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι στηρίζουν τον Εμπορικό Σύλλογο λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά και τους Περιφερικούς Συμβούλους, το Δήμο Λεβαδέων και τη Δήμαρχο Γιώτα Πούλου, το Δ.Σ. και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη καθώς επίσης το Δ.Σ. και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς Γιάννη Σταθά”.

Ακολούθως ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα οτι τόσο ο εμπορικός κόσμος που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας όσο και όλοι οι πολίτες περιμένουν πολλά από αυτούς.

Καταλήγοντας ευχαρίστησε όλους τους εμπόρους για την βοήθεια που παρέχουν στο σύλλογο αλλά και τους καταναλωτές της περιοχής που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τα καταστήματα της Λιβαδειάς.

emp2

emp10

emp6

emp7

emp5

emp4

emp3

emp1