Συνελήφθησαν 5 άτομα για ναρκωτικά

Κοινοποίηση στα Social Media

Τέσσερις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, οι συλλήψεις των οποίων πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας 

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης 

 

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά πέντε (5) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 32, 31, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, καθώς και για έναν 39χρονο υπήκοο Πακιστάν, οι συλλήψεις των οποίων πραγματοποιήθηκαν από προχθές (10-01-2015) το μεσημέρι, έως και σήμερα (12-01-2015) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε περιοχές της Χαλκίδας και στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε προχθές το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από τους αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 21χρονο και στον 19χρονο, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε προχθές το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας στον 39χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον  συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 32χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον  συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος στην τέταρτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Δήλεσι, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας στον 31χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.