Οι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων στους νομούς της Στερεάς (video)

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε αγώνα δρόμου κόμματα και υποψήφιοι μιας και οι μέρες μέχρι τις εκλογές είναι λίγες και τα περιθώρια στενεύουν.

Τα κόμματα ανακοίνωσαν τους υποψήφιους βουλευτές που τώρα καλούνται να επικοινωνήσουν με τους πολίτες της περιφέρειας να τους ενημερώσουν για τα προγράμματά τους και να πείσουν τους αναποφάσιστους να επιλέξουν βάζοντας τους τα διλήμματα που στιγματίζουν το προεκλογικό κλίμα.

Οι νυν βουλευτές της Στερεάς όλων των κομμάτων είναι εκ νέου υποψήφιοι, πλην του Ευβοέα Δημήτρη Αναγνωστάκη της ΔΗΜΑΡ, που αποφάσισε να απέχει και με την επισήμανση ότι ο Συμεών Κεδίκογλου θα είναι υποψήφιος με το νέο κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου και όχι με το ΠΑΣΟΚ από όπου παραιτήθηκε πριν λίγες μέρες. Υποψήφιος με τον Γιώργο Παπανδρέου θα είναι στη Φθιώτιδα ο πρώην βουλευτής Νίκος Τσώνης ενώ ο παλιός γνώριμος της αυτοδιοίκησης Φώτης Σερέτης συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Στην Φωκίδα η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ βρίσκει αντιμέτωπες τις κυρίες Γαζή και Παπαθανάση ενώ στη Βοιωτία η παρασκηνιακή μάχη δόθηκε για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της ΝΔ. Στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ εκπλήξεις δεν υπάρχουν ενώ η τελεία του Γκλέτσου κατεβαίνει τελικά αυτόνομα. To ποτάμι που πρώτη φορά κατεβαίνει σε εθνικές εκλογές έχει έτοιμα ψηφοδέλτια και στους 5 νομούς της στερεάς ενώ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε τρεις. ΚΚΕ και Χρυσή αυγή είχαν ανακοινώσει εδώ και μέρες τους υποψηφίους τους. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε όλους τους υποψήφιους βουλευτές της περιφέρειας Στερεάς.

 


από LAMIASTARGR