Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Νικολάου Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Rodon Palace η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς.

Την πίτα που ευλόγησε ο π. Θεόδωρος έκοψαν η πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Κοτσικόρου και ο Βουλευτής Βοιωτίας (2012-2014) του ΣΥΡΙΖΑ και εν νέου υποψήφιος Γιάννης Σταθάς ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με δύναμη και υγεία.

Η κ. Κοτσικόρου αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν τον σύλλογο ευχήθηκε καλή χρονιά.

“Η δύναμή μας είστε εσείς, εσείς μας στηρίζεται στις δράσεις μας, συνεχίστε να είστε κοντά μας και εμείς θα συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον συνάνθρωπό μας” είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Συλλόγου ο οποίος στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε αναπτύσσει έντονη δράση στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και κατέληξε: “Εύχομαι το 2015 να σας φέρει οτι ονειρεύεστε και να πάρει μακριά όλους τους φόβους σας”.

Για άλλη μια χρονιά εντυπωσίασε το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου ενώ το θερμό χειροκρότημα εισέπραξε το χορευτικό των γυναικών και ο χοροδιδάσκαλος Νίκος Κοβός.

Τέλος η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου κράτησε συντροφιά όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον σύλλογο μέχρι τις πρωινές ώρες.

gyn2

gyn3

gyn4

gyn5

gyn6

gyn7

gyn9