Δέκα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία παραιτήθηκαν και προσχώρησαν στο ΚΙΔΗΣΟ

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας και εννιά ακόμα στελέχη του Κινήματος υπέβαλαν στο κόμμα τις παραιτήσεις τους και προσχώρησαν στο ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

“Σήμερα είναι για μας, μια ιδιαίτερη και δύσκολη μέρα, μέρα λύπης αλλά ταυτόχρονα και μέρα ελπίδας”, αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους και προσθέτουν: “Λύπης γιατί μετά από πολλά χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στα όργανα του κινήματος, είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε την παραίτησή μας από τα όργανα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά και από την τιμητική ιδιότητα του μέλους του κινήματος”.

Καταλήγοντας τονίζουν: “Βαθιά μας πίστη αλλά και πεποίθηση είναι, πως σε κανέναν πραγματικό σύντροφο δεν λέμε αντίο. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Οι αξίες μας, μας καλούν και πάλι. Ήρθε η ώρα. Πάμε!!!Μαζί με τον Γ. Α. Παπανδρέου και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Καλό μας αγώνα και καλή συνάντηση”.

Πιό συγκεκριμένα πρόκειται για τον Γραμματέα της Ν.Ε. Γιάννη Καστρίτη, τα μέλη του Οργάνου Γιώργο Βαλασκόπουλο, Θωμά Σπάρταλη, Παναγιώτα Μίχα, το μέλος της Ν.Ε. της Νεολαίας Νικόλαο Καΐλη, το μέλος της ΕΟΙΕ της ΝΕ Δημήτρη Κοτρόγιαννο, το μέλος της ΕΚΑΠ Γιώργο Κωτσαδάμ και τα μέλη των Δ.Ο. Χρήστο Περγαντίνα, Νικόλαο Ζάκκα και Ιωάννη Περγαντά.