Με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουτσούμπα το ΚΚΕ στη Βοιωτία

Κοινοποίηση στα Social Media

Την επόμενη μέρα των εκλογών χρειάζεται ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ!
Για δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση!
Για Λαϊκή Συμμαχία και πάλη για την ανατροπή!

Γιατί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, τα άλλα κόμματα μιλούν για την «επόμενη μέρα», καλλιεργώντας ψεύτικες προσδοκίες στο λαό ότι αυτή η επόμενη μέρα θα ‘ναι καλύτερη για το λαό. Ψεύτικες ελπίδες γιατί θα είναι εδώ, παρόντες, οι παράγοντες που επιδεινώνουν τη ζωή του λαού, τα μονοπώλια, η ΕΕ, το χρέος, οι εφαρμοστικοί νόμοι, τα μνημόνια διαρκείας και οι κυβερνήσεις που κινούνται σε αυτό το δρόμο. Θα είναι εδώ είτε συνεχιστεί η κρίση είτε υπάρξει κάποια μικρή ανάκαμψη.
Γι’ αυτό ο λαός την επόμενη μέρα χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ!
Γιατί είναι η σίγουρη εγγύηση στην αβεβαιότητα και ανασφάλεια, για να έχει η εργατική τάξη, ο λαός πού να ακουμπήσει!
Για να ανοίξει ο δρόμος για τη μοναδική λύση υπέρ του λαού, τη μονομερή και ολοσχερή διαγραφή του χρέους, την αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, για τη λαϊκή ευημερία, με την εργατική τάξη, το λαό στο τιμόνι της εξουσίας, τη σοσιαλιστική προοπτική, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο!
Για να δυναμώσει η πάλη για την εργατική- λαϊκή στην οποία το ΚΚΕ θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας!
Για να οργανώσει αποτελεσματικά την πάλη του λαού. Γιατί το ΚΚΕ είναι δύναμη αντίστασης και διεκδίκησης, για να ενισχυθεί η πάλη για την ανάκτηση εδώ και τώρα των απωλειών του λαού την περίοδο της κρίσης!
Για να αναγεννηθεί το λαϊκό κίνημα, για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων και να βάλει τη δική του σφραγίδα!
Ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσει η κοινωνική λαϊκή συμμαχία εργατών, αυτοαπασχολούμενων και φτωχών αγροτών, γυναικών και νέων των λαϊκών στρωμάτων που θα αντιπαλέψει και θα ανατρέψει τον κοινό εχθρό, την εξουσία των μονοπωλίων!
Ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσει η εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή, μέσα στο λαό, για να αλλάξει ο αρνητικός συσχετισμός με στόχο τη συνολική ανατροπή!
Ισχυρό ΚΚΕ για να μην ξεγελάσουν, να μην εξαπατήσουν και πάλι το λαό!
Δυνατό ΚΚΕ γιατί είναι το κόμμα της ελπίδας και της προοπτικής για το λαό!

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αποστόλου, Γ.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ
ΚΑΒΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοδώρου, Βιομηχανικός Εργάτης, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Θήβας, Πρόεδρος του Δ.Σ Συνδικάτου Χημικής Βιομηχανίας Βοιωτίας «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ».
ΚΟΤΣΙΚΩΝΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του Δημητρίου, Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος Λιβαδειάς.
ΤΖΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Δημητρίου, Τεχνολόγος Γεωπόνος, μέλος Δ.Σ Εμπόρων Λαϊκών Αγορών Βοιωτίας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ.
ΤΟΥΛΟΥΜΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Σπύρου, Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος Θήβας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ.