Σε 3 παρεμβάσεις για την Βοιωτία αναφέρθηκε στην ομιλία του στη Χαλκίδα ο Α. Σαμαράς

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε τρείς σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν στη Βοιωτία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Χαλκίδα αφού προηγούμενος είχε προηγηθεί σχετική ενημέρωση από τον Γιάννη Καράμπελα, τόσο για τα ζητήματα της περιοχής Λιβαδειάς όσο και της Θήβας.

Πιό συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε για ενίσχυση του Γ.Ν. Λιβαδειάς διότι εκ της γεωγραφικής του θέσεως αποτελεί τον πυρήνα μιας ευρύτερης περιοχής, εξυπηρετώντας πολίτες τριών νομών, της Βοιωτίας, της νότιας Φθιώτιδας και της Ανατολικής Φωκίδας.

Να σημειωθεί δε οτι το Γ.Ν. Λιβαδειάς είναι και το μοναδικό νοσοκομείο της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το οποίο ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ενίσχυση.

Επίσης ο  Α. Σαμαράς μίλησε για άμεση ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ, για να μην κλείσει και χαθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Για την περιοχή του Ασωπού έκανε λόγο για υλοποίηση του έργου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Υδατικών Συστημάτων, προϋπολογισμού 37,6 εκ. ευρώ, που αποτελεί και το μεγαλύτερο σχέδιο περιβαλλοντικής αποκατάστασης για την επόμενη περίοδο.

 

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός οτι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη… λίμνη!!! Κωπαΐδα (που ως γνωστόν όμως είναι κάμπος) λέγοντας οτι το ζήτημα θα διευθετηθεί, προκαλώντας διάφορα σχόλια. Και φυσικά κανείς δεν θα ήθελε εκείνη τη στιγμή να ήταν στη θέση του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Μπασιάκου.

 

Τέλος να πούμε και σε τι δεν αναφέρθηκε, δεν αναφέρθηκε στο θέμα των διοδίων αλλά ούτε και στο ζήτημα της επέκτασης του προαστιακού