Με κάθε λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Με κάθε λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκαν στη Λιβαδειά στις πηγές της Κρύας τα Άγια Θεοφάνεια παρουσία εκπρόσωπων των τοπικών αρχών και πλήθους πιστών.

“Η μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων δεν είναι απλώς μόνο ένα έθιμο και να πάρουμε τον αγιασμό. Είναι ένα σημείο αναφοράς στην πίστη, στην ζωή της εκκλησίας, Είναι σχέση με τον Θεό και κοινωνία πίστεως και αγάπης μαζί του” σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

«Το μεγάλο ζητούμενο σήμερα είναι ο φωτισμός”, είπε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και πρόσθεσε: “φωτισμός και η επιφοίτηση κυρίως σε αυτούς που πρόκειται να μας κυβερνήσουν γιατί η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη και όλοι προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο”.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου δήλωσε σχετικά: “Χρειαζόμαστε πραγματικά την φώτιση, το φως για το καλύτερο στην ζωή μας για το καλύτερο αυτήν την χρονιά. Πιστεύω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα με αισιοδοξία, με ελπίδα, με δημιουργικότητα και με παραγωγικότητα”.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά τόνισε: “Η καλύτερη ευχή για τον λαό μας είναι ότι πρέπει να οργανωθεί πριν μας αλλάξουν τα φώτα ακόμα περισσότερο αυτοί που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα αλλά και αυτοί που ετοιμάζονται να κυβερνήσουν στον ίδιο δρόμο με τους προηγούμενους. Ο λαός μας να οργανωθεί να τους αλλάξει αυτός τα φώτα, να αναπτύξει την πάλη του, την συμμαχία του, να δυναμώσει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος”. Παράλληλα έκανε γνωστό οτι την Πέμπτη θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια και οτι για τον ίδιο σχετικά με την υποψηφιότητά του “υπάρχει σκέψη όντως η δεύτερη εκλογική περιφέρεια να είναι η Βοιωτία”.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης και ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά από τη Ν.Δ. οι Βουλευτές της θητείας που έληξε Γιάννης Καράμπελας και Ανδρέας Κουτσούμπας (απο τη Λιβαδειά), Βαγγέλης Μπασιάκος από τη Θήβα καθώς και ο Γιάννης Σταθάς από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μάλιστα όταν ρωτήθηκε για την σύνθεση του ψηφοδελτίου επεσήμανε μεταξύ άλλων: “Δεν μπορώ να πάρω θέση για το ζήτημα. Από την πλευρά μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου ήμουν κοντά σε όλους τους πολίτες, έδωσα μάχες για όλα τα προβλήματα, αυτό έκανα πάντα και το ίδιο θα συνεχίζω να κάνω. Από εκεί και πέρα τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο δεν έχει σημασία ποιά θα είναι αρκεί να πιστεύουν στια αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ ώστε όλοι μαζί να ανατρέψουμε αυτή την καταστροφική για την πατρίδα μας και τον λαό μας πολιτική των μνημονίων”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Σανιδάς σημείωσε οτι “η γιορτή των Θεοφανείων είναι στις ψυχές των ανθρώπων” και ευχήθηκε “σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση που υπάρχει σήμερα να επιλέξουμε το καλύτερο και με την νέα κυβέρνηση που θα έρθει να γίνει καλύτερη δουλειά που πρέπει για όλους μας”.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας Γιώργος Λιανός: ευχήθηκε “η φώτιση, να φωτίσει τις ψυχές όλων των ανθρώπων για να πάμε και ως τόπος και ως άνθρωποι μπροστά” ενώ με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας οτι προωθεί τη μητέρα του για το ψηφοδέλτιο τόνισε: “Η νομαρχιακή και εγώ ως πρόεδρος δεν έχουμε καμία εμπλοκή στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Όλες οι διεργασίες γίνονται με την πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος”.

th2

th5

th4

th7

th3

th6

 

th8

th9