Γ. Σταθάς: Σημασία δεν έχουν τα πρόσωπα αλλά οι αρχές και οι αξίες

Κοινοποίηση στα Social Media

Όπως ήταν φυσικό οι συζητήσεις σήμερα στη Λιβαδειά με την ευκαιρία του Αγιασμού των υδάτων είτε έμμεσα είτε άμεσα αφορούσαν τις εκλογές με κυρίως μενού την σύνθεση των ψηφοδελτίων με έμφαση σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

 

Αντιμνημονιακό… μπουκέτο

Σε οτι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Σταθάς όταν ρωτήθηκε για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου έδωσε έμφαση στο “ζουμί” και σημείωσε μεταξύ άλλων: “Δεν μπορώ να πάρω θέση για το ζήτημα. Από την πλευρά μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου ήμουν κοντά σε όλους τους πολίτες, έδωσα μάχες για όλα τα προβλήματα, αυτό έκανα πάντα και το ίδιο θα συνεχίζω να κάνω. Από εκεί και πέρα τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο δεν έχει σημασία ποιά θα είναι αρκεί να πιστεύουν στια αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ ώστε όλοι μαζί να ανατρέψουμε αυτή την καταστροφική για την πατρίδα μας και τον λαό μας πολιτική των μνημονίων”.

 

Όχι ο Πρόεδρος, ο Πρόεδρος…

Από τη Ν.Δ. όπου οι διεργασίες έχουν χτυπήσει “κόκκινο” ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Λιανός σχετικά με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας οτι ο ίδιος προωθεί για το ψηφοδέλτιο τη μητέρα του δήλωσε: “Η νομαρχιακή μας και εγώ ως πρόεδρος δεν έχουμε καμία εμπλοκή στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Όλες οι διεργασίες γίνονται με την πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος”. Για το ψηφοδέλτιο οι σίγουροι είναι ο Γιάννης Καράμπελας και ο Ανδρέας Κουτσούμπας από τη Λιβαδειά και ο Βαγγέλης Μπασιάκος από τη Θήβα

 

Σοβαρές “υποψίες” ενίσχυσης

Σε οτι αφορά το ΚΚΕ ο ΓΓ Δημήτρης Κουτσούμπας σχετικά με το που θα είναι υποψήφιος επιβεβαίωσε οτι “υπάρχει σκέψη όντως η δεύτερη εκλογική περιφέρεια να είναι η Βοιωτία” ενώ καθοριστική πιθανόν αποδειχθεί η συμμετοχή του Νώντα Κοτσικώνα.

 

Ψάρεμα στα… τυφλά

Από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΔΗΣΟ τα “νερά” παρά την τελετή του Αγιασμού παρέμειναν θολά ενώ από το Ποτάμι λόγω της ημέρας της εντυπώσεις κέρδισε η… Έκρυνα!

 

Τρείς έδρες έμειναν και όποιος προλάβει…  Άλλη φορά να γίνεται καλύτερα η απογραφή…

 

th7

th4