“Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν”

Κοινοποίηση στα Social Media

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν”
Σίγουρα κάτι ήξερε ο Μανώλης Ρασούλης όταν έγραφε αυτούς τους στίχους και το συμπεριλάμβανε κάθε φορά ο Νίκος Παπάζογλου στο ρεπερτόριό του.
Έπαιζε με βεβαιότητα στο μυαλό τους το πολιτικό σύστημα στη χώρα και η παλαιάς κοπής πολιτική μπαγαποντιά ορισμένων.
Σαν τον Γκρούεζα ένα πράγμα.
Γιατί τα λέμε όλα αυτά;
Ε! εκλογές έρχονται, περιμένουμε τους γνωστούς αγνώστους της ΝΔ να δράσουν και πάλι έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις φιλοδοξίες τους και όχι το Βοιωτικό λαό.
Και τι δεν διαβάζουμε στο διαδίκτυο και σε έγκυρες σελίδες ενημέρωσης για το υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Βοιωτία, τις παρεμβάσεις, το σχεδιασμό ορισμένων μόνο και μόνο για την εικόνα και την αίγλη που θα τους προσφέρει η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο.
Όχι τόσο για την μάχη της ψήφου και την εκλογή τους αλλά για να διασφαλίσουν πάση θυσία  την εκλογή άλλου κοινοβουλευτικού από τα παλιά, που κούρασε και με την παρουσία του, και με τις πράξεις του, που δοκιμάστηκε και δεν τα κατάφερε ούτε για η χώρα ούτε για τη Βοιωτία.
Όλο αυτό το σκηνικό εκθέτει μόνο τη ΝΔ;
Όχι φυσικά και γι αυτό και το σχολιάζουμε…
Δεν μας απασχολεί από που μπορεί να προέρχονται όλα αυτά τα δημοσιεύματα αλλά το γεγονός οτι εκτίθεται ανεπανόρθωτα ο λαός που στήριξε αυτή την παράταξη που πρέπει να πείσει τους πολίτες εν όψει των εκλογών, οτι η πολιτική που θα ακολουθήσει θα τον βγάλει από την κρίση από την οποία τον έβαλε.
Τα “παιχνίδια” … τα αφήνουμε σε αυτούς που συνήθως τα χρησιμοποιούν…
Στα παιδιά…