Συνελήφθη άμεσα 34χρονος για κλοπή μηχανήματος έργων από περιοχή της Θήβας

Κοινοποίηση στα Social Media

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω μηχάνημα (τύπου bob cat), αξίας (27.000) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια εταιρεία, καθώς και ένα αντικλείδι (πασπαρτού)

 

Συνελήφθη, χθες (03-01-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Αμπελοχωρίου Θηβών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου.

Ειδικότερα χθες απογευματινές ώρες, ο 34χρονος αφαίρεσε ένα μηχάνημα έργων (φορτωτής τύπου bob – cat), το οποίο ανήκει σε τεχνική εταιρεία και ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Θήβας.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, αστυνομικοί του οποίου μετά από άμεσες αναζητήσεις, εντόπισαν τον 34χρονο να οδηγεί το ανωτέρω μηχάνημα στην ευρύτερη περιοχή του Αμπελοχωρίου.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο μηχάνημα, αξίας (27.000) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια εταιρεία, καθώς και ένα αντικλείδι (πασπαρτού), το οποίο χρησιμοποίησε ο 34χρονος για να θέσει σε λειτουργία το μηχάνημα.

Την έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.