Άρχισαν τα όργανα στο εσωτερικό της ΝΔ με αφορμή τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εκλογές

Κοινοποίηση στα Social Media

Σύμφωνα με σχόλιο του www.newsit.gr στη Βοιωτία άρχισαν τα… όργανα σε οτι αφορά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. για τις βουλευτικές εκλογές.

“Εκρηκτική είναι η κατάσταση όπως λένε οι πληροφορίες στη Βοιωτία στους κύκλους του κόμματος εν όψει της συμπλήρωσης των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων” αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει: “Όλα τα πυρά στρέφονται εναντίον του προέδρου της Νομαρχιακής Γιώργου Λιανού ο οποίος επιχειρεί με κάθε τρόπο την ένταξη της μητέρας του στα ψηφοδέλτια των επερχόμενων εκλογών. Μέσα στις επόμενες ημέρες ετοιμάζεται πρόταση μομφής από τα μέλη της Νομαρχιακής προς τον πρόεδρό της Γιώργο Λιανό γα τις «πρακτικές» του”. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=366807&catid=9

 

Το συγκεκριμένο θέμα απ΄ οτι φαίνεται έχει πάρει έκταση φού ανάλογο δημοσίευμα υπάρχει και στο www.paraskhnio.gr με τίτλο “Στα «κάγκελα»… γαλάζια στελέχη: Ετοιμάζουν πρόταση μομφής κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ Βοιωτίας”

Πιό συγκεκριμένα αναφέρει: “Άρχισαν τα όργανα… στην Βοιωτία εν όψει της συμπλήρωσης των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων. Εξαγριωμένοι είναι οι βουλευτές και τα μέλη της ΝΟΔΕ Βοιωτίας, με τον πρόεδρο Γιώργο Λιανό ο οποίος επιχειρεί με κάθε μέσω να εντάξει στα γαλάζια ψηφοδέλτια την μητέρα του!

Μάλιστα, έχει φροντίσει ώστε η ίδια να χρησιμοποιήσει – σε περίπτωση που λάβει το χρίσμα να κατέβει υποψήφια – το πατρικό της όνομα. Η οργή που έχει προκαλέσει η εμμονή του προέδρου της ΝΟΔΕ, Γιώργου Λιανού με την προώθηση της μητέρα του στα ψηφοδέλτια, έχει εμφανίσει, ήδη, έντονη δυσφορία στη Συγγρού. Σύμφωνα με πληροφορίες του “Π” εντός των επόμενων  ημερών αναμένεται να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του Γ. Λιανού για τις “πρακτικές” του.

Το σίγουρο είναι ότι τέτοια – μικροπολιτικά- φαινόμενα λίγες μόνο ημέρες πριν απο την μεγάλη αναμέτρηση της 25 Ιανουαρίου μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στη βάση της… γαλάζιας παράταξης”.

http://www.paraskhnio.gr/sta-kagkela-galazia-stelexi-etoima/