Γράμμα στον Aϊ Βασίλη

Κοινοποίηση στα Social Media

Παιδικά χαμόγελα γέμισαν πριν λίγες ημέρες τα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ Λιβαδειάς όταν μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Λιβαδειάς επισκέφθηκαν το χώρο για να στείλουν τα γράμματά τους στον Αη Βασίλη .

Γράφοντας  λίγες λέξεις, με τις  ευχές τους, οι μαθητές,στο πνεύμα των εορτών βρέθηκαν ένα βήμα πιο κοντά στον Άγιο της καρδιάς τους  ενώ ο φάκελος με το εορταστικό γραμματόσημο των ΕΛΤΑ βρέθηκε στο ειδικό κουτί που όπως κάθε χρόνο έχει στηθεί στο Κεντρικό Ταχυδρομείο Λιβαδειάς με προορισμό το Βόρειο Πόλο.

«Όπως κάθε χρόνο τα ΕΛΤΑ στο πλαίσιο του κοινωνικού τους ρόλου φιλοξενούν παιδιά από σχολεία μας  που έχουν την ευκαιρία να στείλουν τα γράμματά τους στον Αη Βασίλη ακολουθώντας όλη τη διαδικασία να βάλουν το γράμμα τους σε φάκελο και να κολλήσουν το εορταστικό γραμματόσημο. Είναι μια διαδικασία που τους γεμίζει χαρά αφού αισθάνονται πιο κοντά στον Άη Βασίλη » λέει ο Διευθυντής του Κεντρικού Ταχυδρομείου Λιβαδειάς κ. Κουτσούμπας Ανδρέας.

Και προσθέτει: “Για εμάς τους Ταχυδρομικούς, αυτή η διαδικασία είναι μια ακόμη έκφραση του κοινωνικού ρόλου του Ταχυδρομείου. Ο ρόλος και η λειτουργία των ΕΛΤΑ εδώ και πολλά  χρόνια, το δέσιμο και οι στενές σχέσεις που έχει οικοδομήσει το Ταχυδρομείο με την ελληνική κοινωνία, εκφράζεται απόλυτα σε αυτή τη δράση. Δεν κινούμαστε με στόχο την αύξηση εσόδων (τα γράμματα στον Αϊ Βασίλη δεν απαιτούν γραμματόσημο) δεν είναι διαφημιστική κίνηση και διαδικασία, δεν είναι προωθητική ενέργεια, δεν είναι δηλαδή επιχειρηματική κίνηση, αλλά καθαρά ανταπόκριση σε όλους αυτούς που θέλουν αυτές τις γιορτινές μέρες να επικοινωνήσουν, να «μιλήσουν» να καταθέσουν τις επιθυμίες και τις σκέψεις τους”.