Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων ξεκίνησαν με τις επισκέψεις στα σχολεία της πόλης όπου εκτός από γλυκά  ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά πρόσφεραν στα παιδιά ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα μαθήματα τους ενώ κορυφώθηκαν την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, η αγορά της Λιβαδειάς παρέμεινε ανοιχτή.

Το εορταστικό το πρόγραμμα άρχισε στις 12 το μεσημέρι με φουσκωτά, το καλωσόρισμα και παιχνίδια για παιδιά ενώ ακολούθησε show με ζογκλέρ.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με magic show, μουσικοχορευτικά παιχνίδια, παρέλαση disney, μοιράστηκαν εκατοντάδες σοκολάτες στα παιδιά που είχαν κατακλύσει το χώρο της κεντρικής πλατείας παρά το τσουχτερό κρύο και δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να συμμετέχουν, ενώ το απόγευμα ο Αι Βασίλης, υποδέχτηκε τους μικρούς του φίλους που φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν μέχρι το βράδυ με τη συναυλία του Νικηφόρου και της Μαλού που μετατρέψουν την κεντρική πλατεία της πόλης σε ένα μεγάλο πάρτι με τις επιτυχίες τους καθηλώνοντας το κοινό που παρά τη συνεχή και δυνατή βροχή δεν πτοήθηκε και παρέμεινε στις… επάλξεις χορεύοντας και τραγουδώντας.

Σε δηλώσεις τους ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Θανάσης Καλογρηάς και ο Αντιπρόεδρος Μάριος Σάκκος  ευχαρίστησαν όλους όσοι στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό του Εμπορικού Συλλόγου “που καταβάλλει κάθε προσπάθεια τόσο για την τόνωση της αγοράς όσο και για την ψυχαγωγία του καταναλωτικού κοινού που επί σειρά ετών στηρίζει τα καταστήματα της πόλης”.

ek1

ek4

ek3