Την Κυριακή 28 ημέρα μικρών και μεγάλων από τον Ε.Σ.

Κοινοποίηση στα Social Media

Με επίσκεψη στα σχολεία της πόλης ξεκίνησε ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς τις εορταστικές του εκδηλώσεις προσφέροντας στα παιδιά ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα μαθήματα τους.

Το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του Ε.Σ. Λιβαδειάς, Αι Βασίληδες και ξωτικά  επισκέφτηκαν κάθε σχολείο της Λιβαδειάς μοιράζοντας σε όλους τους μαθητές γλυκίσματα ενώ παράλληλα προσέφεραν και ένα ολιγόλεπτο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου βρήκε άμεση ανταπόκριση από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική στην επιτυχία της διοργάνωσης, αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα που δέχτηκαν με χαρά να προσφέρουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς στα παιδιά ενόψει των Χριστουγέννων.

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δ.Σ. Λιβαδειάς ο Μάριος Σάκκος ευχαρίστησε τον πρόεδρο Θανάση Καλογρηά και τον  Ε.Σ. για την πρωτοβουλία ενώ από την πλευρά του ο κ. Καλογρηάς ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν τον σύλλογο στις δράσεις του και τόνισε οτι παρά την έλλειψη πόρων καταβάλλεται κάθε προσπάθεια τόσο για την ψυχαγωγία των συμπολιτών όσο και για την τόνωση της αγοράς που ακόμα δεν κινείται στα αναμενόμενα για την εορταστική περίοδο επίπεδα.

Να σημειωθεί ότι ο Εμπορικός Σύλλογος θέλοντας να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και να κρατήσει τον κόσμο τα Χριστούγεννα στην πόλη διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις με παιχνίδια για τους μικρούς φίλους, χορούς και τραγούδια.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, όπου η αγορά της Λιβαδειάς θα παραμείνει ανοιχτή, το πρόγραμμα αρχίζει στις 12 το μεσημέρι με το καλωσόρισμα και παιχνίδια για παιδιά, στις 12:30 show με ζογκλέρ και στη 1 μετά το μεσημέρι θα γίνει παρέλαση με χελωνονιτζάκια.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στις 1:30 με magic show, στις 2

μουσικοχορευτικά παιχνίδια, στις 3 παρελαση disney και στις 3:30 karaoke με δώρα σοκολάτες (για μικρούς και μεγάλους), στις 4 και πάλι magic show και παρέλαση με χελωνονιτζάκια.

Στις 5 ο Αι Βασίλης, θα υποδεχτεί τα παιδιά μοιράζοντας σοκολάτες ενώ οι μικροί θα μπορούν να φωτογραφηθούν μπροστά στο έλκηθρο και τον… “ρούντολφ” το ελαφάκι.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ με τη συναυλία του Νικηφόρου και της Μαλού.

emek2