Ετοιμάζει τα ψηφοδέλτια ο ΣΥΡΙΖΑ, κατάθεση υποψηφιοτήτων στη Βοιωτία

Κοινοποίηση στα Social Media

Πυρετώδεις είναι οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη υποψηφίων βουλευτών ανά νομό, καθώς θεωρείται βέβαιη η πρόωρη η προσφυγή στις κάλπες με αφορμή στη μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

thivaiosΟ γραμματέας της ΝΕ του κόμματος στη Βοιωτία Νίκος Θηβαίος μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας χαρακτήρισε κίνηση πανικού το πρόσφατο διάγγελμα Σαμαρά και εκτιμώντας παράλληλα ότι σηματοδοτεί εκλογές.

“Δείχνει το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θηβαίος και πρόσθεσε: “Ο ελληνικός λαός όμως έχει πάρει τις αποφάσεις, του δεν τρομοκρατείται και θα οδηγήσει σε μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Παράλληλα έκανε γνωστό οτι ξεκινάει η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων στις οργανώσεις, οι προτάσεις στη συνέχεια θα σταλούν στην Κ.Ε. του κόμματος για να προχωρήσει η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων.

Στη Βοιωτία η μόνη σίγουρη υποψηφιότητα είναι του νυν Βουλευτή Γιάννη Σταθά ενώ η αλλαγή του νομού μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής από τετραεδρικό όπου το πρώτο κόμμα μπορούσε να εκλέξει δύο ή και τρείς βουλευτές σε τριεδρικό με επικρατέστερο το σενάριο της μίας έδρας στα τρία πρώτα κόμματα που σε αρκετές περιπτώσεις λειτουργεί αποτρεπτικά δε απασχολεί ιδιαίτερα το κόμμα.

“Τα ψηφοδέλτια θα είναι ψηφοδέλτια νίκης και θα δίνουν το στίγμα της πολιτικής αλλαγής, οι υποψήφιοι θα δίνουν το στίγμα του αγώνα, της συνέπειας, της ηθικής στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα”, είπε ο Ν. Θηβαίος ενώ σημείωσε οτι στο ψηφοδέλτιο της Βοιωτίας θα συμμετέχουν δύο γυναίκες.

“Όποτε και αν αποφασίσει η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές τα ψηφοδέλτια μας θα είναι έτοιμα να δώσουν την μάχη της ανατροπής” κατέληξε.