Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βοιωτία και Εύβοια

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά δισκία 

 

Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, που πραγματοποιούνται καθημερινά στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (15-12-2014) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, συνολικά τρία (3) άτομα.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 61 και 44 ετών, καθώς και για έναν 27χρονο υπήκοο Πακιστάν, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα στη πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 61χρονο, κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, καθώς και έξι (6) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε επίσης χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 44χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Θηβών στον 27χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αστυνομικές έρευνες για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.