Λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ στην Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Με γλέντι γιόρτασαν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ την δίμηνη οικονομική εξόρμηση για την ενίσχυση του κόμματος.

Ένα λαϊκό γλέντι, με πλούσιο φαγητό, κρασί, μουσική και τραγούδι, οργανωμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια χάρις το μεράκι και την προσφορά φίλων και μελών του κόμματος.

“Με κέφι και συντροφικότητα, οι κομμουνιστές και οι φίλοι τους, έδειξαν πως οι αγώνες και η λαχτάρα για ζωή είναι οι δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Πως χωρίς αγάπη και λαχτάρα για ζωή δεν μπορείς να παλεύεις γι’ αυτή. Και χωρίς πάλη για καλυτέρευση της ζωής δεν υπάρχει ελπίδα να την χαρείς” τόνισαν οι διοργανωτές.

Ο γραμματέας της οργάνωσης Λιβαδειάς του ΚΚΕ, Γιώργος Πελέκης, ευχαρίστησε μέλη και φίλους τους για την συμμετοχή τους στην οικονομική εξόρμηση του κόμματος και τους κάλεσε να δυναμώσουν και να μεταδώσουν την φωνή του Κομουνιστικού Κόμματος “σ’ όλο το λαό της περιοχής, ιδιαίτερα στις μέρες που έρχονται γεμάτες με εξελίξεις καθοριστικές για το μέλλον του αλλά παρμένες μακριά απ’ αυτόν και τις ανάγκες του”.

Μεγάλη ήταν η συνεισφορά στην οργάνωση του γλεντιού είχαν και οι επαγγελματίες της Λιβαδειάς με τις δεκάδες γενναιόδωρες προσφορές των δώρων της λαχειοφόρου κλήρωσης.