Αύριο το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων

Κοινοποίηση στα Social Media

Παρά τον άστατο καιρό και το ψιλόβροχο οι Λιβαδείτες μικροί και μεγάλοι την Παρασκευή το βράδυ έδωσαν το παρών στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία που σήμανε και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

x14

Από νωρίς τα παιδιά είχαν μαζευτεί στον χώ ρο της εκδήλωσης που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να γράψουν τις δικές τους  χριστουγεννιάτικες ευχές που στόλισαν το δέντρο των ευχών, ενώ οι γυναίκες του  Συλλόγου Γυναικών Ζαγαρά έβαλαν όλη τους την τέχνη και  πρόσφεραν σε όλους υπέροχα χειροποίητα γλυκά (δίπλες και χαλβά).

Λίγο μετά τις οχτώ οι αθλητές από διάφορους συλλόγους της πόλης πήραν θέση και μαζί με την Δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωνάζοντας μαζί την λέξη «αγάπη» ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου συνέβαλε στην γιορτινή ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσία του βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά, που ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της Λιβαδειάς και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιήθηκε και η βράβευση μαθητών που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν για την δημιουργία της αφίσας «Χριστούγεννα στην Λιβαδειά 2014» και των ευχετήριων καρτών.

Η κ. Πούλου ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εκείνους που συνεργάστηκαν και ιδιαίτερα τους εθελοντές για την επιτυχία και την δημιουργία της  γιορταστικής ατμόσφαιρας που απαιτούν οι ημέρες καθώς επίσης τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου και ζωγράφισαν για τα Χριστούγεννα, τους αθλητικούς συλλόγους και τους αθλητές της πόλης που παραβρέθηκαν στη φωταγώγηση του δέντρου των Χριστουγέννων και τον Σύλλογο Γυναικών Ζαγαρά για τα γλυκά που πρόσφερε.

“Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι γιορτές για όλες τις ηλικίες, αλλά ιδιαίτερα για τα παιδιά. Αυτά θέλουμε να βρίσκονται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων μας και να συμμετέχουν ενεργά παίρνοντας και δίνοντας χαρά. Προβλέψαμε εκδηλώσεις στις οποίες τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά, αλλά επίσης επισκέψεις στο Γηροκομείο της πόλης και εκδηλώσεις στο ΚΑΠΗ του Δήμου γιατί και οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη από τα παιδικά χαμόγελα”, σημείωσε μεταξύ άλλων η Γ. Πούλου.

Και κατέληξε: “Οι δυσκολίες που ζούμε σαν κοινωνία και αυτή τη χρονιά λόγω της κρίσης και των εφαρμοζόμενων πολιτικών, μας έχουν στερήσει το χαμόγελο και το κέφι, αλλά δεν πρέπει να μας κάνουν να κλειστούμε στον εαυτό μας. Γι αυτό σας καλώ να βγούμε από τα σπίτια μας, να συμμετάσχουμε όλοι στις εκδηλώσεις, να έρθουμε πιο κοντά. Σας προσκαλούμε να έρθετε όλοι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην κεντρική πλατεία, να υποδεχτούμε μαζί το νέο χρόνο, να ανταλλάξουμε ευχές και να διασκεδάσουμε.

Να βρεθούμε σε μια κοινωνική συνάντηση όπου θα είμαστε όλοι μαζί, , όλοι συμμέτοχοι στο δικαίωμα να ονειρευτούμε και να αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή. Αυτό είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων που είναι μια γιορτή για όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, που συνενώνονται με την αγάπη”.

Τέλος η Δήμαρχος ενημέρωσε οτι μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη θα γίνει γνωστό και το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

x12

x18

x15

x16

x13

x17