Καλλιαντάση έβγαλε η κάλπη Παπαγγελή

Κοινοποίηση στα Social Media

Κάλπη έστησε τελικά ο Δήμαρχος Λεβαδεών (όπως έγκαιρα σας είχε ενημερώσει το viotianet) στο κοινοτικό κατάστημα Χαιρώνειας όπου συνεδρίασε η δημοτική του ομάδα, για την επιλογή του συμβούλου που θα διεκδικήσει στις δημαιρεσίες της Κυριακής τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Νίκος Παπαγγελής μπροστά στο ενδεχόμενο να διαταράξει τις εύθραυστες προεκλογικές ισορροπίες (καθώς πιθανότατα θα ηγηθεί ψηφοδελτίου και πάλι στις επόμενες εκλογές για το Δήμο), απέφυγε να πάρει θέση και πέταξε το μπαλάκι στα μέλη της παράταξής του.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ήταν οι Γιάννης Παλαμίδας και Δημήτρης Καλλιαντάσης.

Εξελέγη τελικά ο Δημήτρης Καλλιαντάσης με 12 ψήφους έναντι του Γιάννη Παλαμίδα που έλαβε 5 ψήφους. Στην κάλπη βρέθηκε ένα λευκό ψηφοδέλτιο ενώ από τη διαδικασία απουσίαζε ο Γιώργος Λουκάς και ο Βασίλης Παπαλάμπρος που είναι πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσει ο Νίκος Παπαγγελής στην επιλογή των 6 αντιδημάρχων και αν τελικά θα χρησιμοποιήσει τον Γιάννη Παλαμίδα αφού οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις αυτές (σύμφωνα με φήμες) είναι τουλάχιστον 8.