Συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Λιβαδειάς τρία άτομα για κλεμμένα υλικά από τον ΟΣΕ

Κοινοποίηση στα Social Media

Τρία  άτομα και συγκεκριμένα ένας 57χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 44 και 42 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν, στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας για κλοπή υλικού  και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Συγκεκειμένα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας περιπολιών και ελέγχων με σκοπό την αποτροπή διάπραξης παραβατικών συμπεριφορών και ειδικότερα την πρόληψη και καταστολή περιπτώσεων κλοπών, εντόπισαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής επί της παλαιάς εθνικής οδού Λαμίας – Λιβαδειάς, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, φορτωμένο με μεταλλικά αντικείμενα, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις κατηγορούμενοι.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι τα μεταλλικά αντικείμενα και συγκεκριμένα 22 μεταλλικοί σωλήνες και 9 μεταλλικές βάσεις, αποτελούν προϊόντα κλοπής, η οποία είχε διαπραχθεί από περιφραγμένο αποθηκευτικό χώρο του Ο.Σ.Ε. στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας.

Τα μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, αναγνωρίστηκαν από αρμόδιους υπαλλήλους του Ο.Σ.Ε. και φυλάσσονται προκειμένου να αποδοθούν νομότυπα. Επιπλέον κατασχέθηκε και το φορτηγό, ιδιοκτησίας του 57χρονου, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.