Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε το Χριστουγεννιάτικο bazaar το οποίο οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς. Το bazaar πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων, το Σάββατο 29/11/2014 από τις 17:00 έως τις 21:00. Η προσέλευση του κόσμου  ήταν εντυπωσιακή. Γονείς, μαθητές και  εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, αλλά και από πολλά σχολεία της ευρύτερης περιφέρειας, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, αλλά και εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων (Αγγλικών, Γαλλικών, Φυσικής Αγωγής κ.ά.) καθώς επίσης και πολλοί πολίτες επισκέφθηκαν τη μικρή μας γιορτή.

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα με  χριστουγεννιάτικες μελωδίες  και κεράσματα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να αγοράσουν διάφορες  χριστουγεννιάτικες δημιουργίες  από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του σχολείου, ενισχύοντας έτσι τη δράση του συλλόγου, σκοπός της οποίας ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης (γονείς και εκπαιδευτικούς που κατασκεύασαν τα αντικείμενα που εκτέθηκαν στο bazaar καθώς και το διευθυντή του σχολείου μας, που ήταν πάντα δίπλα μας δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον από την αρχική πρόταση μέχρι την υλοποίησή της) και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το χορηγό μας, Γουρνά Δημήτρη και το κατάστημα

“ GA TOYS – Jumbo” για την ευγενική χορηγία των υλικών που μας παραχώρησαν, ώστε να δημιουργηθούν πολλά από τα εκθέματα του bazaar.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

6ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

dim3

dim1

dim2

dim4

dim7

dim6