Στόχος μας είναι μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη, τόνισε από τη Λιβαδειά η Σ. Ράπτη

Κοινοποίηση στα Social Media

Ανοιχτή εκδήλωση με ομιλήτρια την πρώην Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λιβαδειά από την Νομαρχιακή Επιτροπή Βοιωτίας και τη Νεολαία του κόμματος στοπ πλαίσιο των δράσεων προς το συνέδριο, την Τετάρτη 3 Δεκέμβριου στις 18.00 μ.μ. του Δήμου Λεβαδέων.

Η υποψήφια στις ευρωεκλογές με την ΕΛΙΑ Συλβάνα Ράπτη, ζήτησε συστράτευση με τη Δημοκρατική Παράταξη αναφέρθηκε στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχήματος και για ένα νέο ξεκίνημα, που θα έχει ως βασικό κορμό το ΠΑΣΟΚ και στόχο τη  συμπαράταξη της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

«Κάνουμε νέο ξεκίνημα σε αυτήν την κρίσιμη εποχή για τον τόπο και πιστεύω ότι το έχουμε όλοι ανάγκη. Το έχουν ανάγκη πριν και πέρα και πάνω από όλους οι Έλληνες πολίτες που έχουν κάνει πάρα πολλές θυσίες, πολύ σκληρές θυσίες για να μπορούμε ελπίζουμε στο καλύτερο”, τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Ράπτη και πρόσθεσε: “Έτσι κάνουμε μια καινούρια αρχή, με την Δημοκρατική Παράταξη, από το σχήμα αυτό της συμπαράταξης κεντρικό σημείο, στοιχείο είναι το ΠΑΣΟΚ. Πιστεύουμε ότι έχουμε όλοι ανάγκη να στρατευτούμε για το καλύτερο, για την χώρα μας, για τους πολίτες”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “η Δημοκρατική παράταξη είναι μια συμπαράταξη μέσα στην οποία είναι κεντρικός κορμός το ΠΑΣΟΚ και συνεργάζονται, συμπράττουν κινήσεις και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς” και για την επίτευξη του στόχου καθημερινά τα στελέχη του χώρου “πραγματικά μοχθούμε και εργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων υποστήριξε οτι  “το εγχείρημα της Ελιάς στις Ευρωεκλογές απέδωσε” και συμπλήρωσε: “Το θέμα της Δημοκρατικής Παράταξης είναι ακόμα ευρύτερο από την Ελιά για να δώσουμε ακριβώς το χώρο, το περιθώριο για όσους νοιάζονται για την Κεντροαριστερά και μέσα από αυτήν για την χώρα να δώσουν και να συμβάλλουν σε αυτήν την επιχείρηση που γίνεται τώρα”.

Απαντώντας στο αν το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει νέα μέτρα κατέληξε: “Νομίζω ότι η επικαιρότητα σήμερα έχει μια δική της δυναμική. Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη φάση, στην φάση της διαπραγμάτευσης και νομίζω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ως χώρα το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες. Όταν βρισκόμαστε στην  πιο κρίσιμη διαπραγμάτευση πριν το τέλος του χρόνου το να κάνουμε οποιαδήποτε σχόλιο δεν βοηθάει στην παρούσα φάση. Να τελειώσει η διαπραγμάτευση και θα τα δούμε όλα”.