Άμεση ανταπόκριση του Κ. Μπακογιάννη στο κάλεσμα του Γιάννη Καράμπελα για το πρόβλημα των διοδίων και του επαρχιακού οδικού δικτύου

Κοινοποίηση στα Social Media

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης στην έκθεση του βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ, Γιάννη Καράμπελα, σχετικά με την έρευνα που πραγματοποίησε για τις αρνητικές συνέπειες που έφερε η αύξηση του αντιτίμου των διοδίων στη “Νέα Οδό”.

Ο κ. Καράμπελας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης τοποθετήθηκε με τρόπο ξεκάθαρο, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα δηλώνοντας παράλληλα υπέρμαχος οποιασδήποτε πρωτοβουλίας συμβάλει στην αντιμετώπιση του ζητήματος, προς όφελος των χιλιάδων οδηγών που διέρχονται καθημερινά από το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

“Η Περιφερειακή Αρχή στο σύνολο της έχει τοποθετηθεί πάνω στο εν λόγω ζήτημα με θέσεις οι οποίες βασίζονται στις αρχές τις δικαιοσύνης και της ισότητας” επισημαίνει ο Κώστας Μπακογιάννης και απευθυνόμενος στον Γιάννη Καράμπελα προσθέτει: “Το δικό σου έργο έρχεται να ενισχύσει την επιχειρηματολογία μας και να αποτελέσει βασικό εργαλείο για όλους τους φορείς που διεκδικούν ο καθένας από την πλευρά του και όλοι από κοινού, μια σοβαρή και ξεκάθαρη λύση προς όφελος των πολιτών”.

Και συμπληρώνει: “Είμαι βέβαιος οτι όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή λύση, για αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα που απασχολεί καθημερινά χιλιάδες διερχόμενους από τον τόπο μας οδηγούς”.

Καταλήγοντας ο κ. Μπακογιάννης ευχαριστεί τον κ. Καράμπελα και δηλώνει υπέρμαχος στις όποιας πρωτοβουλίας συνεργασίας στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και γενικότερα “σε θέματα που συμβάλουν στην ανάπτυξη και το καλό του τόπου μας”.