Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε Βοιωτία και Φθιώτιδα

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών ουσιών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές του Νομού Βοιωτίας και Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας και Φθιώτιδας, των Αστυνομικών Τμημάτων Λαμίας και Υπάτης, καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, συνολικά εννέα (9) άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  • Αλλοδαπός στη Λαμία, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα βουπρενορφίνης.
  • Τέσσερα (4) άτομα (τρεις ημεδαποί σε περιοχή της Υπάτης Φθιώτιδας και ένας αλλοδαπός στη Λιβαδειά), για παραβάσεις το νόμου για τα όπλα. Κατασχέθηκαν δύο (2) κυνηγετικά όπλα και ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας (44) εκατοστών.
  • Ημεδαπός στη Λαμία, για παράβαση νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.
  • Δύο (2) αλλοδαποί (ένας άντρας στη Λαμία και μία γυναίκα στη Λιβαδειά), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Αλλοδαπός στη Λαμία, ο οποίος στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.

Σε βάρος του μη νόμιμου μετανάστη θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.