“Φίλια” πυρά στον Ορχομενό

Κοινοποίηση στα Social Media

Ποικίλες αντιδράσεις και ερωτηματικά έχουν προκαλέσει τα “φίλια” πυρά ηλεκτρονικού δημοσιεύματος κατά του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου και του Δήμαρχου Ορχομενού ο οποίος παρουσιάζεται μάλιστα θεατής των όσων διαδραματίζονται στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει το δημοτικό συμβούλιο παιδική χαρά, τις συνεδριάσεις του τραγελαφικές και επιρρίπτει την ευθύνη αποκλειστικά και μόνο στην αντιπολίτευση αλλά εμμέσως πλην σαφώς «αδειάζει» το προεδρείο που είναι το καθ’ ύλην αρμόδιο να κρατήσει τη διαδικασία στα επίπεδα που αρμόζει στο συγκεκριμένο Δημοκρατικό όργανο.

Προβάλλει ως θεατή τον Δήμαρχο καθώς δεν αναφέρει καμία παρέμβασή του, η οποία θα λειτουργούσε πυροσβεστικά στη διαφορά που αναπτύχθηκε μεταξύ του πρώην και του νυν αντιδημάρχου.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι πρόκειται για ένα νέο προεδρείο και σε ηλικία και σε εμπειρία και πρέπει να του δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για να βρει τα πατήματά του.

Σε ότι αφορά στον έμπειρο Δήμαρχο Ορχομενού, η ιστορία του στην αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει, ότι παρεμβαίνει όταν απαιτείται, αποτελεσματικά, την κατάλληλη χρονική στιγμή,  έχοντας τον απόλυτο έλεγχο, παρά τη διάθεση και τη βούλησή του να αποκεντρώνει αρμοδιότητες σε αντιδημάρχους του.