Χαιρώνεια και πάλι Χαιρώνεια

Κοινοποίηση στα Social Media

Στη Χαιρώνεια συνεδριάζει σήμερα το βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική ομάδα του δημάρχου Λεβαδέων Νίκου Παπαγγελή προκειμένου να ληφθούν οι αποφάσεις για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος και τα  μέλη του Δ.Σ., καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Άγνωστο παραμένει αν θα ανοίξει και ο «ασκός του Αιόλου» δηλαδή το θέμα για τους νέους αντιδημάρχους αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι υποψήφιοι είναι περισσότεροι από τις τέσσερις θέσεις με αποτέλεσμα ορισμένοι να καλύψουν άλλα κενά ή να δεχτούν μια μειωμένη στην ήδη μειωμένη θητεία που απομένει.

Πάντως και για την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι ενώ η κυρίως μάχη γίνεται μεταξύ δύο.

Φήμες θέλουν τον κ. Παπαγγελή να καταλήγει σε έναν εκ των Δημήτρη Καλιαντάση και Γιάννη Παλαμίδα εκτός και αν ο δήμαρχος φοβηθεί να πάρει ο ίδιος την οποία απόφαση πετάξει το «μπαλάκι» στη δημοτική ομάδα η οποία με ψηφοφορία θα αναδείξει εκείνον που θα προταθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ.