Ξεκινά η μάχη των ψηφοδελτίων στη ΝΔ

Κοινοποίηση στα Social Media

Διαβάσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στην ιστοσελίδα http://www.newsbomb.gr/ ότι, μπορεί στη Νέα Δημοκρατία να ξεκαθαρίζουν σε κάθε τόνο πως θα βρουν τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά φαίνεται πως «φυλάνε τα ρούχα τους για να έχουν τα μισά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη σχηματιστεί άτυπη επιτροπή για τη συγκρότηση των γαλάζιων ψηφοδελτίων όποτε και αν γίνουν εκλογές, με το διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου κ. Κώστα Μπούρα, τον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και το Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο να έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση νέων υποψηφίων, ικανών να αλλάξουν τις ισορροπίες σε τοπικό επίπεδο.

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι υποψηφιότητες των Γενικών Γραμματέων της κυβέρνησης που παραιτήθηκαν πριν ένα μήνα (Α.Κατσανιώτης, Ι.Παναγιωτόπουλος, Δ.Βαρτζόπουλος), ενώ αναζητούνται και φρέσκα πρόσωπα από το χώρο της νεολαίας

Στη Βοιωτία σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, βέβαιες είναι οι υποψηφιότητες των νυν βουλευτών Γιάννη Καράμπελα, Ανδρέα Κουτσούμπα και Βαγγέλη Μπασιάκου ενώ ανάμεσα στα πρόσωπα που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες είναι ο νεαρός περιφερειακός σύμβουλος εκ Θηβών Σπύρος Παπαχριστοδούλου.

papaxristodoulou111

Σε θέση μάχης από τη Θήβα είναι και ο δικηγόρος, επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αναστασίου ενώ υπάρχουν σενάρια που φέρνουν ξανά κοντά στη ΝΔ το Μιχάλη Γιαννάκη και πληροφορίες που θέλουν να επιθυμεί και η Άρια Αγάτσα να ξαναπροσπαθήσει.

 

anastasiouΜείνετε συντονισμένοι …

Έρχονται και τα ονόματα των ενδιαφερομένων από την περιφέρεια της Λιβαδειάς…