Για ηθική αυτουργία στις αυτοκτονίες καταγγέλλει την κυβέρνηση ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Την συγκυβέρνηση της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει για ακόμα μια φορά ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς με αφορμή το απονενοημένο διάβημα του σχολικού φύλακα στην Πάτρα.

«Θλίψη και οργή είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στον κόσμο της εργασίας, για ένα ακόμη θύμα της ανθρωποκτόνας αντιλαϊκής πολιτικής των μνημονίων, που εφαρμόζει πιστά, κυνικά και αδίστακτα η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος και συμπληρώνει: «Ο συνάδελφος σχολικός φύλακας που αυτοκτόνησε στην Πάτρα ήταν το πιο πρόσφατο θύμα ενός καταλόγου συναδέλφων μας που, δυστυχώς, συνεχώς μεγαλώνει».

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά «η μνημονιακή συγκυβέρνησης, ο ηθικός αυτουργός για τις χιλιάδες αυτοκτονίες στη χώρα μας, συνεχίζει να εφαρμόζει την ίδια απάνθρωπη, αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική, ετοιμάζοντας και νέες απολύσεις, καταργήσεις υπηρεσιών προκειμένου να δοθούν βορρά στο ιδιωτικό κεφάλαιο και στους μεγαλοεργολάβους, στερώντας το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στην ίδια τη ζωή».

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς αφού εκφράζει την οδύνη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου υπογραμμίζει: «Φτάνει πια. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Μόνη λύση είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής και όσων την εφαρμόζουν».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Μπούρας με αφορμή το περιστατικό δήλωσε σχετικά: «Ο σύλλογός μας θα είναι πάντα παρών στους αγώνες των εργαζομένων, με αγωνιστική διάθεση, στην καθημερινή και οργανωμένη πάλη για να ανατραπούν οι απάνθρωποι σχεδιασμοί συγκυβέρνησης και τρόικας και καλεί όλα τα τμήματα της κοινωνίας που πιστεύουν σε αυτή την αναγκαιότητα , να συστρατευτούν μαζί του».