Αιτήσεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Λεβαδέων και διανομή καυσόξυλων

Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησε την Τετάρτη και θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων για την ένταξη τους στους καταλόγους δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Λεβαδέων.

Όπως έγινε γνωστό από τις αρμόδιες υπηρεσίες του η αίτηση των ενδιαφερομένων θα πρέπει να συνοδεύεται από συγκεκριμένα δικαιολογιτικά.

Αυτά είναι: Αίτηση ενδιαφερομένου, φωτοτυπία δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας, Ε1, Ε2 και Ε9, απόφαση Υγειονομικής Επιτροπής ή άλλου Δημόσιου φορέα εφόσον υπάρχει πρόβλημα υγείας, κάρτα ανεργίας εφόσον πρόκειται για ανέργους καθώς και κάρτα ανεργίας του ή της συζύγου, γνωμάτευση Πρωτοβάθμιας Επιτροπής περί ποσοστού αναπηρίας, εφόσον πρόκειται για ΑμεΑ, αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ και αντίγραφο ιδιωτικού συμφωνητικού ενοικίου, εφόσον υπάρχει.

Να σημειωθεί ότι αίτηση πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου και οι παλαιοί δικαιούχοι του κοινωνικού παντοπωλείου συνοδευόμενη από όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Επίσης όπως ενημέρωσε ο Δήμος Λεβαδέων ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους και αιτήσεις για τη διανομή καυσοξύλων.

Μετά τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών θα ακλουθεί  Έκθεση Κοινωνικής Έρευνας από Κοινωνικούς Λειτουργούς του Δήμου.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στον 4ο όροφο του Δημοτικού Καταστήματος Σοφοκλέους 15, αρμόδια υπάλληλος κα Μαρίνα Κριμπά, τηλ.: 22613-50841.