Λιβαδείτες και επισκέπτες αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου

Κοινοποίηση στα Social Media

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η «Λευκή νύχτα» στη Λιβαδειά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με την ευκαιρία της εμποροπανήγυρης αφού η συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο δήμος και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης ήταν μεγάλη ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που επωφελήθηκαν από τις προσφορές των καταστημάτων τα οποία και προτίμησαν για τις αγορές τους.

Τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν στις πέντε το απόγευμα και παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα, ντόπιοι και επισκέπτες συνδύασαν τις αγορές  με την ψυχαγωγία ενώ τα παιδιά να διασκέδασαν δωρεάν σε φουσκωτά παιχνίδια και τσουλήθρες.  Ξυλοπόδαροι, κλόουν, face painting, μπάσκετ 3 on 3, μουσική και χορός συμπλήρωσαν τις εκδηλώσεις με αποκορύφωμα την κλήρωση για 4 ταξίδια από λαχνούς που μοιράστηκαν στο καταναλωτικό κοινό από τα καταστήματα και τα καφέ της πόλης.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Όλγα Λαφαζάνη ενώ οι Κings έδωσαν ρυθμό στη βραδιά με ένα ξεχωριστό live στην κεντρική πλατεία της πόλης, ξεσηκώνοντας το κοινό. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με τον Κωνσταντίνο Κωτσαδάμ που τραγούδησε γνωστές επιτυχίες.

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν σε δηλώσεις τους η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θανάσης Καλογρηάς, η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Αγνιάδης.

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι ο δήμος Λεβαδέων θα είναι κοντά σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει την πόλη. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή βραδιά για την Λιβαδειά ο κόσμος είναι έξω και διασκεδάζει, μικροί και μεγάλοι αγκάλισαν αυτή την προσπάθεια. Είναι κάτι που το χρωστούσαμε στον κόσμο μαζί με την εμποροπανήγυρη να προσφέρουμε μια ακόμα ευχάριστη νότα. Ο Εμπορικός Σύλλογος συμβάλει σημαντικά σε αυτή την προσπάθεια και μαζί θα προχωρήσουμε και σε άλλες συνεργασίες», επεσήμανε η Γ. Πούλου.

«Έχουμε βάλει κάποιους στόχους και θα τους πετύχουμε όπως είναι η αύξηση της επισκεψιμότητα την πόλη. Σήμερα μας ικανοποιεί η συμμετοχή και είμαστε ευχαριστημένοι που βλέπουμε τον κόσμο και κυρίως τα μικρά παιδιά να διασκεδάζουν», τόνισε ο Θ. Καλογρηάς ενώ έκανε γνωστό ότι ήδη ξεκινούν οι διαδικασίες για τις εκδηλώσεις κατά την διάρκεια των εορτών της περιόδου των Χριστουγέννων.

Η Φ. Παπαθωμά δήλωσε σχετικά: «Οι εκδηλώσεις γίνονται σε ένα πλαίσιο που χρονικά διεξάγεται στη Λιβαδειά η εμποροπανήγυρη. Είναι σημαντικό η Λιβαδειά να καταστεί τόπος προορισμού και όχι τόπος διέλευσης των επισκεπτών. Έτσι λοιπόν στηρίξαμε την προσπάθεια του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου. Σε ότι αφορά τους υπαλλήλους, προαιρετικά συμμετέχουν και φυσικά με την τήρηση όλων των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Τέλος ο Π. Αγνιάδης αφού συνεχάρη τη νέα δημοτική αρχή του Δήμου Λεβαδέων και το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου για την πρωτοβουλία τους πρόσθεσε: «Σήμερα είδαμε ένα χαμόγελο αισιοδοξίας που έχει ανάγκη τόση η τοπική αγορά όσο και η κοινωνία λόγω των συνεπειών της κρίσης. Αυτές οι προσπάθειες πρέπει να αποτελέσουν απαρχή και για άλλες εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και όχι μόνο».

ln2

ln4

ln5

ln4

ln6

ln1