Έκθεση ζωγραφικής του Θανάση Παπαλαμπρόπουλου

Κοινοποίηση στα Social Media

Χρώμα και φως πλημμύρισε η αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου της πόλης μας, ο οποίος φιλοξένησε τους πίνακες του γνωστού ζωγράφου και σκιτσογράφου Θανάση Παπαλαμπρόπουλου.
Με ενθουσιασμό το φιλότεχνο κοινό της Λιβαδειάς περιηγήθηκε σε έναν κόσμο που έκλεινε την πραγματικότητα μέσα στη φαντασία και απόλαυσε πίνακες υψηλής τέχνης και τεχνικής.
Δυνατές και ξεκάθαρες γραμμές που παγιδεύουν την καθημερινότητα και με εξίσου δυνατά και φωτεινά χρώματα την εξαϋλώνουν και την ανάγουν στον κόσμο της φαντασίας. Έναν κόσμο, μέσα στον οποίο ο κάθε επισκέπτης είχε την ευκαιρία να αντικατοπτρίσει τα προσωπικά του βιώματα.
Οι πίνακες του Θανάση Παπαλαμπρόπουλου δεν άφησαν κανέναν αδιάφορο. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, ακόμη και μικροί μαθητές, επισκέφθηκαν την έκθεση, μαγεύτηκαν από την τέχνη του και όλοι έφυγαν στέλνοντας στο ζωγράφο μόνο θετικά και συγχαρητήρια μηνύματα.
Ο Θανάσης Παπαλαμπρόπουλος, γνωστός και αγαπητός ζωγράφος, έδωσε για μια ακόμη φορά δείγματα του λαμπρού ταλέντου του και της μεγαλοφυΐας του και άφησε έντονη την προσμονή της παρουσίασης της επόμενης δουλειάς του.

pap2

pap3