Σοκ, «τρελές» προσφορές στη Λιβαδειά με τη «Λευκή νύχτα» (video)

Κοινοποίηση στα Social Media

Μειώσεις των τιμών στο τομέα της εστίασης (σουβλάκι κτλ) που φτάνουν σε ορισμένα καταστήματα μέχρι και 50%, όπως άλλωστε και ο καφές, και δώρο στα δύο είδη ρουχισμού το τρίτο είναι κάποιες από τις εντυπωσιακές προσφορές στο πλαίσιο της «Λευκής νύχτας» που συνοδεύουν τις εκδηλώσεις οι οποίες περιλαμβάνουν δωρεάν φουσκωτά παιχνίδια, τσουλήθρες και τρενάκια, τραμπολίνο, ξυλοπόδαρους, κλόουν, face painting, μπάσκετ 3 on 3, πίστα αναρρίχησης, μουσική και χορό με αποκορύφωση την κλήρωση για 4 ταξίδια από λαχνούς που θα μοιράζονταν στα καταστήματα και τα καφέ της πόλης κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ln3

Ο δήμος Λεβαδέων με τον Εμπορικό Σύλλογο συνδιοργανώνουν το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στη Λιβαδειά τις εκδηλώσεις της «Λευκής νύχτας» στο πλαίσιο της εβδομάδας διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης στη πόλη και καλούν σε μαζική συμμετοχή τους Λιβαδείτες και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

«Το παζάρι της Λιβαδειάς αποτελεί παράδοση για την ευρύτερη περιοχή και ο δήμος πέρα από τα έσοδα που έχει από την διεξαγωγή του επιδιώκει παράλληλα και την αναβάθμιση της εμποροπανήγυρης. Έτσι λοιπόν ζητήσαμε και την συνδρομή του Εμπορικού Συλλόγου ο οποίος πρότεινε ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα με πολλές ώρες ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους», είπε η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης με το Ε.Σ. και πρόσθεσε: «Στο πλαίσιο της φιλοξενίας των συμμετεχόντων εμπόρων στο παζάρι και των επισκεπτών, έχοντας την άποψη ότι στην διαδικασία αυτή πρέπει να συμμετάσχει και το κέντρο της πόλης και με δεδομένο ότι μετά τις 10 το βράδυ το παζάρι κλείνει επιδιώκουμε να μεταφέρουμε την κίνηση μέσα στην Λιβαδειά».

Παράλληλα η δήμαρχος με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν εκφραστεί σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα των εμπορουπαλλήλων δεδομένου ότι ο Ε.Σ. έχει αποφασίσει τα καταστήματα το Σάββατο να παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ ξεκαθάρισε ότι ο δήμος εμπλέκεται μόνο στις εκδηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά είναι θέματα Επιθεώρησης Εργασίας και των αρμοδίων υπηρεσιών, είναι δικαιώματα των εργαζομένων, είναι αποφάσεις του Ε.Σ., νομίζω ότι όλες αυτές οι διαδικασίες θα είναι σύννομες και φυσικά σε αυτό το κομμάτι ο δήμος δεν εμπλέκεται»

Και κατέληξε: «Έχουμε μια συνεργασία με τον Ε.Σ. με στόχο να προσφέρουμε κάποιες ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες».

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Λιβαδειάς Θανάσης Καλογρηάς αφού ευχαρίστησε τη δήμαρχο Γ. Πούλου και γενικότερα τον δήμο Λεβαδέων για την συμβολή του τόνισε μεταξύ άλλων: «Η συνδιοργάνωση αυτώ των εκδηλώσεων λειτουργεί ανταποδοτικά προς τον καταναλωτή της περιοχής που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια στο επιχειρείν που εμείς κάνουμε. Δεν είναι το κέρδος αυτό που σκεφτήκαμε αλλά η ψυχαγωγία κυρίως των παιδιών αλλά και των μεγάλων». Ο κ. Καλογρηάς επεσήμανε ότι οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις είναι το αποτέλεσμα «μιας μεγάλης προσπάθειας» και κάλεσε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή τη διοργάνωση  «ώστε να καταφέρουμε να γίνει θεσμός για την πόλη μας». Όπως είπε χαρακτηριστικά «στόχος είναι επίσης να ανέβει η επισκεψιμότητα της πόλης» και για το λόγο αυτό τα καταστήματα θα προσχωρήσουν σε «γενναίες» προφορές.

Παράλληλά σημείωσε ότι για την Κυριακή η θέση του Ε.Σ. είναι τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά υπογραμμίζοντας: «Δεν είναι στις προσθέσει μας να λειτουργήσουμε άλλες Κυριακές πέραν των Κυριακών των Χριστουγέννων και του Πάσχα» ενώ σε ότι αφορά το ωράριο του Σαββάτου είπε: «Ο κάθε επιχειρηματίας πρέπει να τηρήσει τα νόμιμα, όσοι υπάλληλοι θέλουν θα εργαστούν προαιρετικά, εμείς τους εργαζόμενους τους θεωρούμε συνεργάτες, θέλουν να δουλέψουν θα δουλέψουν εμείς θα τους ευχαριστήσουμε και α τηρήσουμε την εργασιακή νομοθεσία».

Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος του ΕΣ. Λιβαδειάς Μάριος Σάκκος παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων κάνοντας γνωστό ότι η ψυχαγωγία για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους στο πλαίσιο της «Λευκής νύχτας» θα είναι δωρεάν, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι τα έξοδα των εκδηλώσεων που θα ξεκινήσουν από τις 5 το απόγευμα καλύπτονται από χορηγούς τους οποίους και ευχαρίστησε.

Τέλος ο Γιάννης Καλομοίρης εκπροσωπώντας τους επιχειρηματίες στο κλάδο της εστίασης δήλωσε: «Στηρίζουμε την πρωτοβουλία και τις εκδηλώσεις. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την πόλη μας. Καλούμε τον κόσμο να ανταποκριθεί να επισκεφθεί τη Λιβαδειά να διασκεδάσει και να επωφεληθεί από τις προσφορές που δεν περιορίζονται στα εμπορικά αλλά επεκτείνονται στα καφέ και τα εστιατόρια της πόλης μας. Θέλουμε να δώσουμε λίγο χαμόγελο στον κόσμο».

Δείτε το βίντεο της σημερινής συνέντευξης από το lamiastar.gr:


από LAMIASTARGR

 

 

ln2