ΘΡΙΑΜΒΟΣ Πατούλη στις Εκλογές για την ΚΕΔΕ. Πρώτος ο Βοιωτός Γιάννης Τσιάμης από το Αυτοδιοικητικό κίνημα Κοιμήση

Κοινοποίηση στα Social Media

Απόλυτη επικράτηση και πλειοψηφία του Δημάρχου Αμαρουσίου και επικεφαλής του Κινήματος «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση», Γιώργου Πατούλη, κατά την ΙΕ’ Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, με μοναδικό θέμα, την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης, για τη νέα Δημοτική Περίοδο 2014 – 2019, με 251 ψήφους και 16 έδρες.

Συγκεκριμένα, σε σύνολο 487 ψηφισάντων, τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

– Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση (Γιώργος Πατούλης – Ν.Δ.): 251 ψήφοι και 16 έδρες

– Αυτοδιοικητικό Κίνημα (Απόστολος Κοιμήσης – ΠΑ.ΣΟ.Κ.): 124 ψήφοι και 8 έδρες

– Νέα Αυτοδιοίκηση (Γιώργος Ιωακειμίδης): 51 ψήφοι και 3 έδρες

– Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία (Δημήτρης Μπίρμπας – ΣΥ.ΡΙΖ.Α.): 47 ψήφοι και 3 έδρες

– Λαϊκή Συσπείρωση (Ελπίδα Παντελάκη – Κ.Κ.Ε.): 11 ψήφοι και καμία έδρα

– Λευκά: 3

– Άκυρα: 0.

Στη συνέχεια και εντός δέκα ημερών θα γίνει η εκλογή Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου και μελών Εκτελεστικής Επιτροπής Κ.Ε.Δ.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγει ανάμεσα στα μέλη του, με μυστική ψηφοφορία, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Α’ και Β’ Αντιπροέδρους και τον Γενικό Γραμματέα.

Στην ίδια συνεδρίαση και μετά την εκλογή του Προεδρείου, το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγει με μυστική ψηφοφορία, ανάμεσα στα μέλη του, τα υπόλοιπα 7 μέλη της 11μελούς Εκτελεστικής Επιτροπής, δεδομένου ότι τα υπόλοιπα 4, είναι τα μέλη του Προεδρείου.

από http://www.epoli.gr/

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βοιωτία εκλέγεται στο νέο ΔΣ της ΚΕΔΕ ο δημοτικός σύμβουλος Ορχομενού Γιάννης Τσιάμης με την παράταξη του Απόστολου Κοιμήση ‘Αυτοδιοικητικό κίνημα” ο οποίος έλαβε 62 ψήφους.

tsiamis