Η πρόεδρος να πιάσει το… πηδάλιο

Κοινοποίηση στα Social Media

Ακόμα δεν ξεκίνησαν καλά καλά οι συνεδριάσεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων και η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει με πολύωρες συζητήσεις πέραν του ορίου που έχει τεθεί και έχουν ως αποτέλεσμα την κούραση με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το πρόβλημα ξεκινά από την αρχή με τις ερωτήσεις. Ο καθ΄ ένας το μακρύ του και το κοντό του. Θέματα για τα οποία ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος μπορεί να ενημερωθεί με μια επίσκεψη στο αρμόδιο γραφείο «ταλαιπωρούν» επί ώρες το Δ.Σ. αλλά και τους πολίτες που παρακολουθούν και περιμένουν υπομονετικά να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Και ακολουθεί η «συνδικαλιστική» τακτική. Ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει ότι οι εκλογές τελείωσαν, ο κόσμος έκρινε τα όσα είπαν και τους έβαλε σε συγκεκριμένες θέσεις για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια.

Και για να μην πλατειάζουμε, άλλο δημοκρατικός διάλογος και άλλο να πετάγεται ο καθένας (εκμεταλλευόμενος τις δημοκρατικές ευαισθησίες της προέδρου) να μιλάει όποτε του κάνει κέφι και όσο γουστάρει χωρίς να σέβεται τους άλλους.

Μια ειδική συνεδρίαση λοιπόν για ερωτήσεις και τήρηση των χρονικών ορίων ομιλίας μάλλον θα βάλουν τα πράγματα (και τον καθένα) στη θέση τους…